Aukce kamínků a prodej kamínků 2017

Ve dnech 28. a 29. června se budou prodávat kamínky od dobrovolníků, dětí i dospěláků. Ve čtvrtek 29. června se uskuteční aukce omalovaných kamínků od výtvarníků, zpěváků, herců, sportovců. Výtěžek je určený pro Středisko rané péče Sluníčko. Středisko rané péče Sluníčko

Místo: Žižkovy sady, HK
Termín: 28. 6. 2017, 15:00 — 29. 6. 2017, 21:00
Kategorie: Akce pro veřejnost

ěříme, že se opět Žižkovy sady naplní návštěvníky divadelního festivalu a že i kamínky chytnou za srdce stejně, jako v předchozích ročnících.

Loňská aukce i prodej kamínků se vyvedly báječně. Prodávaly se kameny, originální kamenné amulety od hodných dospěláků i dětí. Obyčejné omalované kameny, které prošly rukou hodného člověka, jež chtěl

kamínky od dětí

přispět na dobrou věc.

Srdečně Vás zveme na kamínky od dětí!

PRODEJ KAMÍNKŮ - 28. a 29. června vždy od 15 do 21 hodin - prodívat se budou kamínky od dětí a dospěláků ze škol, školek, domova důchodců...

Srdečně Vás zveme na aukci!

AUKCE KAMÍNKŮ - čtvrtek 29. června od 17.30 do 18.30 hodin v Žižkových sadech - budou se dražit kamínky od výtvarníků, hudebníků, sportovců a dalších významných osobností

Kamínky malovali a darovali:LLucie Staňková

Hudebníci Petra Černocká, Lenny, Vlasta Kahovcová, Jitka Zelenková, Ema Hubáčková, Eva Urbanová, Vladimír Merta, Jiří Korn, Štěpán Rak, hudební skupina Komunál, Jan Matěj Rak.

Výtvarníci Galina Miklinová, Jitka Kamencová Skuhravá, Adéla Marie Jirků, Darja Čejková, Ladislava Pechová, Nanako Ishida, Jitka Petrová, Miroslava Kolářová Šulcová, Vendula Hegerová, Alena Procházková, Matty Chaberová, Blanka Bohdanová, Michaela Žemličková, Markéta Vydrová, Eva Maceková, Lucie Kacrová, Lucie Staňková.

Petr Císařovský, Maxim Velčovský, Michael Rittstein, Jiří Kovanda, Boris Jirků, Michael Petrus, Jan Gruml, Štěpán Mareš, Josef Bavor, Pavel Čech, Libor Škrlík, Milan Chabera, Jaromír Plachý, Zdeněk Jirků, Petr Nikl, Petr Horáček, Dalibor Nesnídal, Jonáš Ledecký, Vladimír Plocek, Pavel Pucholt.Michal Rittstein

Sportovci Kateřina Neumannová, Radek Jaroš, Ondřej Synek

Divadelníci Eva Holubová, Jana Krausová, Bob Klepl, Jiří Vyšohlíd, Patrik Hartl

A také Blanka Matragi, Liběna Rochová, Zbigniew Czendlik, Mudr. Roman Šmucler.

Vyvolávací cena kamínků je 200 Kč.

obrázky kamínků - viz galerie

Upřímně děkujeme všem, kteří malovali na kamínek. Vážíme si vaší důvěry.

Od 14. června jsou kamínky pro aukci vystavené v Galerii Koruna u Velkého náměstí v Hradci Králové.

Výtěžek benefní akce je určený Středisko rané péče Sluníčko, které poskytuje pomoc a podporu rodinám pečujícím o děti s postižením doma do sedmi let věku, a to v rámci celého Královéhradeckého kraje. Služba péče je zdarma. Loni bylo v jejich péči přes 109 rodin z celého Kraje.

Děkujeme pořadateli Open Air programu - neziskové organizaci kontrapunkt, z. s. za možnost i letos uskutečnit benefiční kamínkovou akci. Děkujeme společnosti Merida s. r. o. a Kastt a. s. a Dopravní podnik Hradce Králové a.s. .za podporu.

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.