Benefiční aukce kamínků 2018

Benefiční aukce kamínků se uskuteční ve čtvrtek 28. června od 17.30 hodin v Žižkových sadech u fontány.

Místo: Žižkovy sady, Hradec Králové
Termín: 28. 6. 2018, 17:30
Kategorie: Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Xenia HoffmeisterováKamínky do aukce darovali: Michael Rittstein, David Drábek. Petra Černocká, Vlasta Kahovcová, Jitka Kamencová Skuhravá, Blanka Matragi, Vladimír Merta, Pavel Pucholt, Vanda Hubnerová, Leoš Šimánek, Jiří David, Karel Jerie, Xenia Hoffmeistrová, Karel Gott, Roman Franta, Ivan Hlas, Stanislav Diviš, Josef Bavor, Nanako Ishida, Zdeněk Jirků, Vendula Hegerová, Jaroslav Valečka, Lucie Rýdlová, Matěj Macháček, Petr Samek, Lenka Civade, Soňa Večtomov, Berenika Kohoutová Roman Štabrňák, David Drábek, Gabriela Koukalová, Eva Filipová, Ivan Mládek, Jiří Kristen.

Kamínky budou před samotnou aukcí vystaveny tradičně v Galerii Koruna. Slavnostní vernisáž se uskuteční 13. června  od 18 hodin.

Dále zveme na benefiční prodej omalovaných kamínků od dětí a seniorů, který se koná 27. a 28. června od 15 – 21 hodin v Žižkových sadech.

Výtěžek prodeje kamínků z obou akcí bude využitý tradičně na nákup pomůcek pro děti s postižením. Letos i na hipoterapii a canisterapii. Středisko rané péče sluníčko poskytuje zdarma pomoc rodinámVlasta Kahovcová pečujícím doma o děti s postižením do sedmi let věku. Poradkyně dojíždí domů za rodinami po celém Královéhradeckém kraji, kde s dětmi pracují, cvičí a jsou velkou oporou i rodičům.

Přijďte si pro krásný kamínek. Udělejte radost sobě a pomozte dětem.

Postupně budeme přidávat kamínky do galerie.

Darujte DMS

Podpořte nás  - zašlete z vašeho telefonu dárcovskou SMS