Benefiční Robinson Crusoe v Divadle Drak

Oblastní charita Hradec Králové zve na benefiční představení Robinson  Crusoe, které se koná ve středu 16. května od 19.00 hodin v divadle Drak..

Místo: Divadlo Drak - HK
Termín: 16. 5. 2018, 19:00
Kategorie: Akce pro veřejnost

Robinson Crusoe vznikl na motivy stejnojmenného románu Daniela Defoe. Představení jednoho herce, na jehož výpravě táta spolupracoval se svým přítelem z dětství, výtvarníkem Vladimírem Šopíkem, mělo premiéru v březnu roku 1994 a je určeno žákům druhého stupně ZŠ, středoškolákům a všem velkým malým, kteří jsou připraveni bojovat po boku táty – Robinsona s bouří, domorodci, hladem a samotou.

Robinson kromě svobody a přítele získal i cenu Kopřiva 1996 (Divákům, kteří mu ji udělili, upřímně děkuje).

Scénář, režie a hudba: Vítězslav Marčík
Výprava: Vladimír Šopík, Vítězslav Marčík
Výroba loutek: Vladimír Šopík
Účinkuje: Vítězslav Marčík

rezervaci vstupenek je možné zajistit přímo na webových stránkách představení

Výtěžek benefičního představení podpoří Domácí hospicovou péči Hradec Králové, která je jednou ze služeb poskytovaných Oblastní charitou Hradec Králové.
Domácí hospicové péče Hradec Králové si letos připomíná 5. výročí od svého založení. Její finanční zajištění je nelehkým a dlouhodobým úkolem, její provoz je do značné míry závislý na pomoci dárců.

Darujte DMS

Podpořte nás  - zašlete z vašeho telefonu dárcovskou SMS