Den charity 2018 - výtvarná soutěž

Oblastní charita Hradec Králové srdečně zve na oslavu Dne charity do prostor budovy Krajského úřadu Královéhradeckého kraje. Přijďte se podívat na vyhlášení výsledků výtvarné soutěže dětí a vernisáž více než 200 dětských výkresů.

Místo: Hradec Králové, budova Krajského úřadu Královéhradeckého kraje
Termín: 25. 9. 2018, 13:30
Kategorie: Akce pro veřejnost

Akce se koná v úterý 25. září 2018 od 13.30 hod. v prostorách vestibulu budovy Krajského úřadu ilustrační fotoKrálovéhradeckého kraje v Hradci Králové.

V rámci slavnostního odpoledne se mohou příchozí těšit na vystoupení tanečních kroužků ZUŠ Střezina, na divadelní vystoupení Jiřího Vyšohlída a Pavla Černíka z Divadla Drak, na pěvecké vystoupení části souboru Jitro z Hradce Králové

Vítězové výtvarné soutěže na téma budou odměněni pěknými cenami, za které velké poděkování všem sponzorům. Těšíme se na setkání s Vámi.

Děkujeme za podporu : Lanové centrum Mgr. Pavel Balda – Stříbrný rybník Hradec Králové,  Zábavní centrum A-sport Malšovice HK, Rodinné ilustrační fotozábavní centrum Tongo,  ZOO Dvůr Králové nad Labem, Centrum zábavy a sportu FOMEI a. s., Statutární město Hradec Králové. Akci podpořilo také Město Chlumec nad Cidlinou volnými vstupenkami na filmová představení do Klicperova domu. Jiráskovo divadlo v Novém Bydžově poskytlo volné vstupenky na filmová a divadelní představení pro děti z Nechanic, Skřivan a Nového Bydžova.

Dobroty věnovala společnost Canto s.r.o. a Goldfein CZ s.r.o. , Jordi's Chocolate s.r.o., Makro, pobočka Hradec Králové.

Soutěže se účastní: ZŠ praktická Palackého, Nový Bydžov; ZŠ a MŠ Jana Pavla II. z Hradce Králové; ZŠ a MŠ Skřivany, ZŠ a MŠ Plotiště nad Labem; ZŠ a MŠ Jiráskova Hradec Králové; ZŠ a MŠ Josefa Gočára z Hradce Králové, ZŠ Chlumec nad Cidlinou, ulice Kozelkova; ZŠ Nové Město;  ZŠ a MŠ Černilov. ZŠ a MŠ Nechanice, ZŠ a MŠ Smidary, ZŠ praktická a speciální Hradec Králové

Darujte DMS

Podpořte nás  - zašlete z vašeho telefonu dárcovskou SMS