Eliščina sbírka 2018

Již tradičně se v rámci Slavností královny Elišky koná Eliščina sbírka. I letos je výtěžek určený Domovu pro matky s dětmi.Domov pro matky s dětmi
Místo: Hradec Králové, Velké náměstí
Termín: 1. 9. 2018, 10:00
Kategorie: Benefiční akce, Akce pro veřejnost
Azylový dům na Pouchově se v roce 2017 stal domovem pro  tři muže, 48 žen a 95 dětí.
Výtěžek z Eliščiny sbírky bude určený pro aktivity volnočasové klubu Mariánek, kde se děti učí dovednostem a kde smysluplně tráví volný čas.
budova4
Domov pro matky s dětmi laskavým a bezpečným místem pro rodiny s dětmi, které ztratily domov a střechu nad hlavou. „Naše pomoc nespočívá jen v poskytnutí ubytování a zázemí pro běžné domácí činnosti. “ říká vedoucí azylového domu Zdeňka Koutníková.

„Pracovnice azylového domu nabízí pomocnou ruku maminkám při hledání nového domova, zaměstnání, učí je samostatnosti, mohou se učit šít, vařit, pracovat na zahradě, pečovat o sebe i své děti, jsou oporou i pro nastávající maminky. S důvěrou mohou matky řešit s pracovnicemi azylového domu výchovu svých dětí, jejich chování, problémy a výsledky ve škole.Standardně je poskytováno sociálně právní poradenství. “

Upřímně děkujeme dobrovolníkům, kteří se P4222216budou střídat u logem charity označených kasiček. Bez jejich pomoci by nebylo možné sbírku uskutečnit.

Upřímně děkujeme veřejnosti za každý dar vložený do kasičky.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat...

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Darujte DMS

Podpořte nás  - zašlete z vašeho telefonu dárcovskou SMS