Namalujte kamínek pro děti s postižením - akce trvá do 25. června 2018

Namalujte kamínek pro děti s postižením - benefiční akce na podporu Střediska rané péče Sluníčko. Kameny zasílejte do 25. června 2018.

Místo: ČR
Termín: 5. 4. 2018 — 27. 6. 2018
Kategorie: Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost
Namalujte kamínek  - pomozte nám pomoci !

Přispějte i vy vaším namalovaným kamínkem. I váš kamínek nám pomůže pomáhat. Přineste osobně, zašlete jej na adresu: Oblastní charita HK, Komenského 266, Hradec Králové do 25. června 2018. Více na telefonu 774 836 276.

Výtěžek benefiční akce je určený Středisku rané péče Sluníčko, které poskytuje pomoc a podporu rodinám pečujícím o děti s postižením doma do sedmi let věku, a to  v rámci celého Královéhradeckého kraje. Péče je zdarma.

V rámci  mezinárodního festivalu Divadlo evropských regionů se budou kamínky od malých i velkých hodných lidí prodávat, a to ve dnech 27.- 28. června v Žižkových sadech.

V loňském roce vynesl prodej kamínků částku 15 477 Kč a ve Středisku rané péče Sluníčko si zakoupili didaktické a psychomotorické pomůcky.

Těšíme se na kamínky:-)

ŠD KRAKOVANY

Již nám chodí první kamínky. První krabička omalovaných kamínků přišla poštou od dětí ze ŠD Krakovany.

Další kamínky přinesla Ema Matějková s maminkou, Věra Císařová, studenti Gymnázia Boženy Němcové Hradec Králové, děti a maminky z Kratonoh, senioři z Domova důchodců Lampertice, děti ze ZUŠ Habrmanova HK s paní učitelkou  Legnerovou, o víkendu 9. června malovali dobrovolníci Kruhu dobrovolníků, dále Ivana Sršňová, Anna Tichá, Matyáš Frodl...

kamínky ze ZUŠ Habrmannovakamínky z Domova důchodců z Lampertic

Gymnázium Boženy němcové HK