Vernisáž omalovaných kamínků pro benefiční aukci

Srdečně zveme na zahájení výstavy kamínků určených pro kamínkovou benefici.

Místo: Galerie Koruna, Svatojánské náměstí, HK
Termín: 13. 6. 2018, 18:00 — 13. 6. 2018, 19:00
Kategorie: Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Vernisáž se uskuteční v galerii Koruna na Svatojánském náměstí.

Kamínky do aukce darovali: Michael Rittstein, Petra Černocká, Vlasta Kahovcová, Jitka Kamencová Skuhravá, Blanka Matragi, Vladimír Merta, Pavel Pucholt, Vanda Hubnerová, Leoš Šimánek, Jiří David, Karel Jerie, Xenia Hoffmeistrová, Karel Gott, Roman Franta, Ivan Hlas, Stanislav Diviš, Josef Bavor, Nanako Ishida, Zdeněk Jirků, Vendula Hegerová, Jaroslav Valečka, Lucie Rýdlová, Matěj Macháček, Petr Samek, Lenka Civade, Soňa Večtomov, Berenika Kohoutová Roman Štabrňák, David Drábek, Gabriela Koukalová, Eva Filipová, Ivan Mládek, Jiří Kristen.

Dále zveme na benefiční prodej omalovaných kamínků od dětí a seniorů, který se koná 27. a 28. června od 15 – 21 hodin v Žižkových sadech.

Výtěžek prodeje kamínků z obou akcí bude využitý tradičně na nákup pomůcek pro děti s postižením. Letos i na hipoterapii a canisterapii. Středisko rané péče sluníčko poskytuje zdarma pomoc rodinám pečujícím doma o děti s postižením do sedmi let věku. Poradkyně dojíždí domů za rodinami po celém Královéhradeckém kraji, kde s dětmi pracují, cvičí a jsou velkou oporou i rodičům.

Darujte DMS

Podpořte nás  - zašlete z vašeho telefonu dárcovskou SMS