Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Benefiční koncert pro maminky s dětmi

Filharmonie Hradec Králové ve spolupráci s Oblastní charitou Hradec Králově uskutečnily benefiční koncert pro azylový dům  Domov pro matky s dětmi. Děkujeme.Domov pro matky s dětmi - azylový dům

Vánoční besídka spojená s oslavami 15. výročí azylového domu

Srdečně zveme na Vánoční besídku do Doma pro maminky s dětmi. celý program se již nacvičuje a připravuje. Neváhejte, přijďte si v laskavém prostředí azylového domova užít krásnou předvánoční atmosféru.

Místo: Velká 7/ 50, Hradec Králové
Termín: 13. 12. 2017, 16:00

Benefiční koncert pro pečovatelskou službu

Srdečně zveme na benefiční koncert studentů Biskupského Gymnázia Bohuslava Balbína a žáků Církevní základní umělecké školy v HK. Výtěžek je určený pro Charitní pečovatelskou službu na nákup služebního automobilu.

Místo: Kostel Nanebevzetí Panny Marie, Velké náměstí, HK
Termín: 12. 12. 2017, 17:00

Zapalme svíčku

Poradna Domácí hospicové péče Hradec Králové zve na setkání v rámce Světového dne uctění památky zesnulých dětí. Domácí hospicová péče HK

Místo: Jaroměř, Husův sbor, Husovo náměstí
Termín: 10. 12. 2017, 18:00

Filharmonie zahraje pro maminky s dětmi

Filharmonie Hradec Králové ve spolupráci s Oblastní charitou Hradec Králově srdečně zvou na benefiční koncetr pro azylový dům  - Domov pro matky s dětmi.

Místo: Filharmonie Hradec Králové
Termín: 8. 12. 2017, 19:30

Dobrovolníci pekli perníčky

Rok se sdobrovolníciešel s rokem a již se opět sešla parta dobrovolníků, kteří napekli voňavé perníčky pro klienty.

Benefiční modní přehlídka pomohla rané péči Sluníčko

V pondělí 4. prosince se uskutečnila modní přehlídka, která podpořila rodiny s dětmi ze Střediska rané péče Sluníčko. Finanční částka a víkednový pobyt pro rodiny jsou velkým povzbuzením do další náročné práce s dětmi s postižením. Středisko rané péče Sluníčko

Rekordní počet vykázání v historii Intervenčního centra HK

Minulý týden řešili v Intervenčním centru pro osoby ohrožené domácím násilím již 100. vykázání násilné osoby ze společného obydlí Policií ČR v tomto roce na území Královéhradeckého kraje.Intervenční centrum

Módní přehlídka s výtěžkem i pro hradeckou Oblastní charitu

Modelingové agentury DANIELA MODELS a TN Trade Night srdčně zvou veřejnost na modní přehlídku, Část výtěžku z akce bude věnovaná Oblastní charitě Hraedc Králové.

Místo: Denoche, Hradec Králové
Termín: 4. 12. 2017, 19:00

Jeden dobrý skutek razí cestu druhému

"Snad nikde jinde jsem nepocítila skutečné naplnění těchto slov Vincenta z Pauly, jako při práci v dobrovolnickém centru. Vždyť za poslední rok projevilo tolik mladých lidí opravdovou touhu pomáhat a přiblížit se lidskému trápení či stáří přímo v nemocnici v Kutné Hoře a Čáslavi! Až mi dělalo starosti, jestli to zvládneme. O to větší radost jsem měla, že můžeme využít peníze z Tříkrálové sbírky na posílení kapacity našeho centra," říká Marie Macková, koordinátorka dobrovolníků z Oblastní charity Kutná Hora. Děkujeme!