Soutěž o mobily a další ceny

FotosoutěžPřemýšleli jste někdy, co dělají Tři králové v létě? Máte nápad na vtipnou fotku? Přidejte se k zábavné soutěži na Facebooku nejen pro koledníky a vyhrajte mobilní telefony nebo ručně vyráběné zboží z chráněných dílen.

Film o pomoci po povodních

Dobrovolníci ze ZábřehuCharita s lidmi je název filmu, který představuje pomoc lidem v zaplavených oblastech. Jak to vypadá, když do humanitárního skladu přijde celá školní třída? Co je to první psychologická pomoc? Podívejte se!

Zpravodaj dobrovolníků

Aktuální Zpravodaj dobrovolníků Oblastní charity Hradec Králové Kruh dobrovolníků - Oblastní charita Hradec Králové

aktuálně ZDE

Více také fotogalerie dobrovolnických akcí. Kompletní přehled akcí, kde dobrovolníci pomohli.

V Tříkrálové sbírce se v lednu vybralo celkem 74,7 milionu korun

Tříkrálové koledování má svůj konečný výsledek. Pracovníci Charit spočetli výnos všech pokladniček, se kterými v prvních dvou lednových týdnech obcházeli koledníci české domácnosti. Celkem se vykoledovalo 73 893 466,82 , dalších 792 288 Kč přispěli lidé formou DMS. Celkový výtěžek Tříkrálové sbírky za měsíc leden činí: 74 685 754,82 Kč.