VÍCE INFORMACÍ ve Zpravodaji  - momentální  aktuální možnosti zapojení do dobrovolnické činnosti.

Kompletní fotogalerie dobrovolnických akcí. Chcete se také připojit k dobrovolníkům? Možnost pro vás  - Napište si o zasílání zpravodaje. Začneme Vám jej zasílat také. Možná čas ukáže, že i vy můžete pomoci.

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Vernisáž omalovaných kamínků pro benefiční aukci

Ve středu 14. června se konalo slavnostní zahájení výstavy omalovaných kamínků určených pro benefiční aukci. Výtěžek aukce je určený pomoc rodinám s dětmi s posslutižením, které jsou v péči Střediska rané péče Sluníčko.

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Charitní ošetřovatelská služba

25 let uplynulo od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládající listinu Oblastní charity HK. Její založení bylo dílem obrovského úsilí nadšenců, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova a kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným a seniorům, přímo v jejich domácím prostředí.

Slavnostní večer k 25. výročí založení hradecké charity

V předvečer 25. výročí založení Oblastní charity Hradec Králové  proběhlo za přítomnosti významných hostů,  pracovníků, podporovatelů, spřízněných duší naší ogranizace SLAVNOSTNÍ SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ.

Neratov a dobrovolníci hradecké charity již patří k sobě

Letos na jaře již podruhé vyrazili dobrovolníci hradecké Oblastní charity do malebné vesničky Neratov. Tentokrát se přidala i početná skupinka misionářů.kruh dobrovolníků hradecké Oblastní charity

Dubnový dobrovolnický Neratov

Jedenáct statečných dobrovolníků se vypravilo i přes ledovou a mrazivou předpověď počasí na brigádu do dalekého Neratova. A stálo to za to :-). Užili jsme si to!kruh dobrovolníků

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Letos uplyne 25 let od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládací listinu Oblastní charity Hradec Králové. Její založení bylo dílem obrovského úsilí dobrovolníků, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova, nadšenců, kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným, starým, nemohoucím přímo v jejich domácím prostředí.

Cena Ď Královéhradeckého kraje

cena Ď

Oblastní chartia HK každoročně nominuje pro krajské ocenění Ceny Ď osobnosti, které pomáhají naší organizaci. Za rok 2016 se naše díky sklonilo před Jitkou Zadrobílkovou, Milanem Vodvárkou a celou rodinou Maříkových.

Kamínky od dobrovolníků. Opět jsme společně malovali.

O víkendu se sešla opět velmi příjemná skupina dobrovolníků kruh dobrovolníkůu velkého stolu společenské místnosti Domova pro maminky s dětmi.

Karneval s dětmi z rané péče byl samý úsměv

karneval zs dětmi z rané péče Sluníčko

V sobotu 21. ledna odpoledne se sešli rodiče s dětmi z rané péče a poradkyněmi ze Sluníčka při společné akci. Tentokrát však při tanci a zpěvu - na "Sluníčkovém" dětském karnevalu. Středisko rané péče Sluníčko

Pomozte nám

být na blízku umírajícím lidem v posledních chvílích jejich života

Staňte se členy klubu

Přátelé Domácí hospicové péče Oblastní charity Hradec Králové

Roční platba 1 800 Kč/150 Kč měsíčně zajistí domácí hospicovou péči pro jednoho pacienta na jeden den.

přihláška do klubu

přátelé Domácí hospicové péče oblastní charity Hradec Králové