Dobrovolníci pomáhali Sdružení Neratov

Stalo se již  tradicí, že několikrát do roka vyjíždí dobrovolníci hradecké Oblastní charity směrem k česko polským hranicím do malebné vsi Neratov. Tentokrát však zastavili již v Žamberku.dobro

Na rozsáhlé zahradě  jsme opět přiložili ruku k dílu. Úkolem bylo vykopat výmol pro kabely elektrické energie ke slaměnému domku a opět zahrabat. Třicet metrů dlohý a šedesát centimetrů  hluboký výkop byl lahůdkou a soustem pro většinu z nás na celý den.

Nicméně děvčata přidala ještě česání jablek a mýcení slunečnicového pole. dobrovolníci v Žamberku - Oblastní charita Hradec Králové

I přesto, že jsme zastavili v Žamberku, konec dne jsme přeci jen prožili v Neratově. Kolem páté odpoledne jsme všichni moc rádi přejeli tam, kde je všem moc hezky a kam se rádi vrací, Opekli jsme buřty a byli spolu. Bez Neratova by nebyl "Neratov."

Je na místě poděkovat všem úžasným dobrovolníkům, kteří ve svém volnu vyrazili a pracovali. Věřím, že legrace a dobrá přátelská atmosféra, které jak dlouhá nit provlékaly minutu po minutě celý slunečný den, byly pro všechny tou nejlepší odměnou. Být s úžasnými lidmi a dělat dobrou věc, je vždy moc prima...  dobrovolníci v Žamberku - Oblastní charita Hradec Králové

Díky, dobrovolníci, Vaše Petra

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.