Vernisáž výtvarných prací dětí důstojnou oslavou Dne charity

vernisáž výtvarné soutěže 2017 - Oblastní charita Hradec Králové

Hradecká Oblastní charita oslavila Den charity setkáním s dětmi a pedagogy při vernisáži dětských výtvarných prací na téma Přátelství, pomoc, pochopení - aneb můj život s kamarády. Hlavním programem  bylo vyhlášení výsledků výtvarné soutěže. Oceněno bylo 70 dětí.

Akce se konala v pondělí 25. září 2017 od 13.30 hod. v prostorách vestibulu budovy Krajského úřadu Královéhradeckého kraje v Hradci Králové. Přítomné v krátkých projevech pozdravili Mgr. Václav Hrček, ředitel Oblastní charity Hradec Králové, Ing. Vladimír Derner, náměstek hejtmana  Královéhradeckého kraje a Milan Jaroš, náměstek primátora města Hradce Králové.vernisáž výtvarné soutěže 2017 - Oblastní charita Hradec Králové

Vernisáže se účastnilo více jak 120 dětí z téměř všech škol, které obrázky posílaly.

V rámci slavnostního odpoledne vystoupila dvojice chlapců  a následně trojice dívek, kteří nacvičil vysoce profesionání stepařská vystoupení pod vedením  MgA. Lenky Hejnové, Ph.D. ze ZUŠ Střezina Hradec Králové.

Vítězové výtvarné soutěže byli odměněni pěknými cenami. Nikdo z přítoných však neodešel s prázdnou i pro ty byly připravené dárky. vernisáž výtvarné soutěže 2017 - Oblastní charita Hradec Králové

Děkujeme  všem sponzorům. Bez jejich podpory by oči dětí nebyly tak šťastné a rozzářené. Vážíme si jejich ůvěry.

Děkujeme za podporu: Lanové centrum Mgr. Pavel Balda – Stříbrný rybník Hradec Králové,  Zábavní centrum A-sport Malšovice HK, Rodinné zábavní centrum Tongo, Hvězdárna a Planetárium Hradec Králové, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Centrum zábavy a sportu vernisáž výtvarné soutěže 2017 - Oblastní charita Hradec KrálovéFOMEI a. s., Statutární město Hradec Králové. Děti dostaly volné vstupenky i na Zámek Nové Hrady, Hrad a Zámek Staré Hrady, Státní zámek Opočno, zámek Nové Město nad Metují, zámek Hrádek u Nechanic, Státní zámek Sychrov, Státní zámek Náchod.

Akci podpořilo také Město Chlumec nad Cidlinou volnými vstupenkami na filmová představení do Klicperova domu. Jiráskovo divadlo v Novém Bydžově poskytlo volné vstupenky na filmová a divadelní představení pro děti z Nechanic, Smidar a Nového Bydžova.vernisáž výtvarné soutěže 2017 - Oblastní charita Hradec Králové

Dobroty slané i sladké věnovaly Intersnack a.s., Goldfein CZ s.r.o., Jordi's Chocolate s.r.o.

Soutěže se účastnily: ZŠ praktická Palackého, Nový Bydžov; ZŠ a MŠ Jana Pavla II. z Hradce Králové; ZŠ a MŠ Smidary, ZŠ a MŠ Plotiště nad Labem; ZŠ a MŠ Jiráskova Hradec Králové; ZŠ a MŠ Josefa Gočára z Hradce Králové, ZŠ a MŠ Stěžery; ZŠ Chlumec nad Cidlinou, ZŠ Nové Město, ZŠ a MŠ Černilov, ZŠ a MŠ Nechanice.vernisáž výtvarné soutěže 2017 - Oblastní charita Hradec Králové

Děkujeme všem dětem, které malovaly obrázky. Děkujeme pedagogům, kteří podpořili naši akci, pomohli dětem s tématem. Děkujeme všem přítomným, že přišli v tak hojném počtu. Děkujeme účinkujícím dětem i paní učitelce.