FIREMNÍ DOBROVOLNICTVÍ

Kruh dobrovolníků Oblastní charity HK se v červnu 2009 zapojil do projektu Firemního dobrovolnictví v programu Zapojimse.cz

Jde o formu podpory neziskového sektoru, kdy firma poskytne (daruje) neziskové organizaci práci a čas svých zaměstnanců a také způsob, jak přirozeně propojit komerční a neziskový sektor.

Zapojím se® je programem firemního dobrovolnictví, který realizuje Byznys pro společnost ve spolupráci s Fórem dárců.

Pomoc v roce 2011Firemní dobrovolnice ve středisku péče o seniory

V roce 2011 nám 22.června pomáhaly čtyři dobrovolnice z ČEZu.V domě sociálních služeb Charitní pečovatelské péče v ulici Na Kropáčce 30/3 v Hradci Králové umyly okna ve společenské místnosti seniorů. S chutí a ochotou se pustily i do mytí oken v přízemních bytech seniorů žijících v domě. "Děvčata" z ČEZu skvěle chopily za práci. Tyto milé dámy byly navíc i příjemným rozptýlením pro ubytované.

Děkujeme za pomoc. Velmi si vážíme ochoty.

Další fotky

VÍCE INFORMACÍ ve zpravodaji  - momentální  aktuálních možnostech zapojení do dobrovolnické činnosti.

Kompletní fotogalerie dobrovolnických akcí. Chcete se také připojit k dobrovolníkům? Splňujete naše podmínky ?

Možnost pro vás  - Napište si o zasílání zpravodaje. Začneme Vám jej zasílat také. Možná čas ukáže, že i vy můžete pomoci.