Ahoj a dobrý den, zdravím srdečně....

i když kalednář zatím hlásí prázdninový lenošivý čas, hrnu na vás již další možnosti dobrovolnických aktivit, které si můžete včas promyslet a naplánovat a hlavně se zapojit:-)

1/ Doučování - přes léto potřebujeme zajistit doučování matematiky pro chlapce z azylového domu - 8. třída - v září jej čeká reparát. Eliščina sbírka 2016

2/ Eliščina sbírka - sobota 2. září, stále nemám dostatek ochotných z vás.

Oč jde? Na Velkém náměstí je 5 stanovišť se zapečetěnou kasičkou s logem charity. U každého stojí/ sedí dva dobrovolníci, kteří kasu hlídají a usmívají se na na kolemjdoucí..Potřebuji vás na časy 10 - 13.30 a 13.30 - 17 hodin. Výtěžek je každoročně určený pro Domov pro maminky s dětmi, který je přechodným domovem pro mnoho rodin s dětmi - vloni zde žilo 60 dospělých a 101 dětí. Moc prosím o pomoc!

3/ Hudební Festival bez domova - sobota 9. září - srdečné pozvání na festival, ale také prosba o pomoc s organizací před akcí, během akce i s úklidem - Kavčí plácek od 14 hodin do 19 hodin.Dobrovolníci v Bartošovicích

4/ Brigáda v Neratově - sobota 30. září - opět se vypravíme společně k hranicím s Polskem a začneme tam, kde jsme na jaře skončili - u lopat, hrabiček, štětců..a pomůžeme - doprava zajištěná, oběd také. Odjíždí se z Velkého náměstí v 8 hodin, příjezd cca v 19 hodin. kdo ještě s námi nebyl, máte skvělou možnost:-)

5 /Dušičkové rozjímání - 1. listopadu - pomoc s organizací / nafukování balonků,obsluha občerstvení/ akce je venku. Je sympatickou dušičkovou akci, netradiční vzpomínkou na blízké - náplavka Pražského mostu - čas upřesním

6/ Národní potravinová sbírka - sobota 11. listopadu - již pátý ročník sbírky - sháníme cca 100 liNárodní potravonová sbírka 2016dí na tuto velkou dobrovolnickou akci - Oč jde? Ve vybraných supermarketech v HK a Jaroměři se koná sbírka vybraných potravin. Dobrovolníci mají služby od 8 do 12 hodin, 12 - 16 hodin a 16 - 20 hodin, stojí na místě u označených vozíků a lidé jim nosí potraviny. Část dobrovolníků rozdává lístečky ae seznamem potravin vhodných pro sbírku a část přebírá potraviny u košíčků. Seznam prodejem bude upřesněný.

a další

již tradičně budeme hledat od prosince pomoc dobrovolníků v Zimní noclehárně, již tradičně budeme vyrábět drobnosti pro seniory - tentokrát vymyslíme něco jiného a určitě se naskytnou další a další aktivity...máme se na co těšit..AHOOOOOOJ

Moc prosím o vaši pomoc!

Na jakoukoliv akci se můžete hlásit přes ZhoB5YUSYanBZd5%65pJ

Ahoj, petra

Pomozte nám

být na blízku umírajícím lidem v posledních chvílích jejich života

Staňte se členy klubu

Přátelé Domácí hospicové péče Oblastní charity Hradec Králové

Roční platba 1 800 Kč/150 Kč měsíčně zajistí domácí hospicovou péči pro jednoho pacienta na jeden den.

přihláška do klubu

přátelé Domácí hospicové péče oblastní charity Hradec Králové