CHARITNÍ OŠETŘOVATELSKÁ SLUŽBA - domácí zdravotní péče

kontakt : 777 736 014

Charitní ošetřovatelská služba

Domácí zdravotní péče zahrnuje zejména: aplikace injekcí, inzulínu, infuzí, odběry biologickéhomateriálu, převazy defektů (proleženin, bércových vředů, špatně se hojících ran po chirurgických

zákrocích a pod.), měření krevního tlaku, vyšetření glykémie, podávání léků.

Domácí zdravotní péče zahrnuje také provádění komplexní péče u těžce nemocných, polohování, pohybovou terapii, ošetřování stomií, odsávání hlenů z dýchacích cest, aktivizaci psychiatricky nemocných, cílenou kontrolu zdravotního stavu pacienta, edukaci rodinných příslušníků, péči a výměnu permanentních katetrů, klyzma.

Je možné i zapůjčení kompenzačních rehabilitačních pomůcek.

Charitní ošetřovatelská služba

Domácí zdravotní péče je poskytována registrovanými zdravotními sestrami dle platných právních norem a ošetřovatelských standardů na základě ošetřujícího lékaře a je hrazena zdravotní pojišťovnou pacienta.

Dosah - 20 km kolem Hradce Králové.

Charakteristika služby domácí zdravotní péče

Kontakt , Fotogalerie

Charitní ošetřovatelská slžba

Charitní ošetřovatelská službaCharitní ošetřovatelská službaCharitní ošetřovatelská službaCharitní ošetřovatelská služba

logo charitaKOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Výroční zpráva OCH HK za rok 2015

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2015. Naleznete v ní informace o jednotlivých střediscích, o práci dobrovolníků, a dalších aktivitách organizace. Nechybí ekonomické informace a poděkování všem lidem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Výroční zpráva OCH HK za rok 2014

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2014. Naleznete v ní informace o jednotlivých střediscích, o práci dobrovolníků, a dalších aktivitách organizace. Nechybí ekonomické informace a poděkování všem lidem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Výroční zpráva za rok 2013

Dovolujeme si nabídnout ohlédnutí za naší prací. Podívejte se, jak se pracovalo v naší charitě, jak jsme pomáhali potřebným.

Výroční zpráva 2012

Výroční zpráva 2012 - Oblastní charita Hradec Králové