CHARITNÍ OŠETŘOVATELSKÁ SLUŽBA - domácí zdravotní péče

kontakt : 777 736 014

Charitní ošetřovatelská služba

Domácí zdravotní péče zahrnuje zejména: aplikace injekcí, inzulínu, infuzí, odběry biologickéhomateriálu, převazy defektů (proleženin, bércových vředů, špatně se hojících ran po chirurgických

zákrocích a pod.), měření krevního tlaku, vyšetření glykémie, podávání léků.

Domácí zdravotní péče zahrnuje také provádění komplexní péče u těžce nemocných, polohování, pohybovou terapii, ošetřování stomií, odsávání hlenů z dýchacích cest, aktivizaci psychiatricky nemocných, cílenou kontrolu zdravotního stavu pacienta, edukaci rodinných příslušníků, péči a výměnu permanentních katetrů, klyzma.

Je možné i zapůjčení kompenzačních rehabilitačních pomůcek. Charitní ošetřovatelská službadle aktuálního ceníku

Domácí zdravotní péče je poskytována registrovanými zdravotními sestrami dle platných právních norem a ošetřovatelských standardů na základě ošetřujícího lékaře a je hrazena zdravotní pojišťovnou pacienta.

Dosah - 20 km kolem Hradce Králové.

Charitní ošetřovatelská službaCharitní ošetřovatelská službaCharitní ošetřovatelská službaCharitní ošetřovatelská služba

logo charitaKOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Výroční zpráva Oblastní charity HK za rok 2017

Předkládáme Výroční zprávu Oblastní charity Hradec Králové za rok 2017.