Máte dotaz? Zeptejte se nás! Sháníte kompenzační rehabilitační pomůcku? Půjčíme Vám ji. Potřebujete vědět více o dalších střediscích a službách?  Informujte se!

Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

8x z hradecké Oblastní charity - příběh druhý - péče o nemocné

Přinášíme vám vhled do naší charitní práce prostřednictvím seriálu skutečných příběhů o péči pracovníků Oblastní charity Hradec Králové. Příběh druhý  - Charitní ošetřovatelská služba.charitní ošetřovatelká služba

Týden otevřených kostelů 2018

Je již tradicí, že i Oblastní charita Hradec Králové se podílí na akci Týden otevřených kostelů.

Prezentace domácí péče zahraničním studentům

Ve středu 28. března 2018 navštívilo Oblastní charitu Hradec Králové pět čínských studentů. Zájem soustředili na domácí zdravotní péči o nemocné a nevyléčitelně nemocné pacientyDomácí hospicová péče HK. Charitní ošetřovatelská lužba

Světový den nemocných - i hradecká Oblastní charita pomáhá

11. únor - Světový den nemocných - je připomínkou lidské křehkosti. Vyjadřuje solidaritu s těmi, kteří jsou nemocní, trpí a strádají, ale i naději na uzdravení. Péči nemocným poskytují zdravotní sestřičky hradecké Oblastní charity již 26 let, pět let již doprovází nevyléčitelně nemocné.

Charitní ošetřovatelská službaDomácí hospicové á péče

Výtěžek Tříkrálové sbírky je skvělý. Děkujeme.

TKS-LOGO Všechny kasičky rozpečetěné a peníze spočítané. Výtěžek všechny ohromil a velmi potěšil. Částka se poprvé v historii hradecké sbírky přehoupla přes milion, a to na částku 1 483 278 Kč. Děkujeme. Děkujeme, máme velikou radost.

Tříkrálová sbírka vrcholí, příští víkend na koledníky krále čekají pouze čtyři obce

O víkendu 6. - 7. ledna se Tříkrálové sbírka v regionu královéhradecka konala téměř ve všech plánovaných obcích a městech. Zbývají Mlékosrby, Radostov a Lužec nad Cidlinou. Zbžvá rozpěčetit kasičky a vše spočítat.

Tříkrálová sbírka 2018

Již od konce října se v Oblastní charitě Hradec Králové začal připravovat tradiční lednový charitativní projekt založený na vstřícnosti, lidskosti a velkorysosti široké veřejnosti a na pomoci mnoha stovek malých i velkých dobrovolníků. Největší a nejstarší finanční sbírka se již do povědomí obyvatel celé České republiky zapsala jako Tříkrálová.

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Charitní ošetřovatelská služba

25 let uplynulo od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládající listinu Oblastní charity HK. Její založení bylo dílem obrovského úsilí nadšenců, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova a kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným a seniorům, přímo v jejich domácím prostředí.

Slavnostní večer k 25. výročí založení hradecké charity

V předvečer 25. výročí založení Oblastní charity Hradec Králové  proběhlo za přítomnosti významných hostů,  pracovníků, podporovatelů, spřízněných duší naší ogranizace SLAVNOSTNÍ SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ.