Máte dotaz? Zeptejte se nás! Sháníte kompenzační rehabilitační pomůcku? Půjčíme Vám ji. Potřebujete vědět více o dalších střediscích a službách?  Informujte se!

Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Charitní ošetřovatelská služba

25 let uplynulo od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládající listinu Oblastní charity HK. Její založení bylo dílem obrovského úsilí nadšenců, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova a kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným a seniorům, přímo v jejich domácím prostředí.

Slavnostní večer k 25. výročí založení hradecké charity

V předvečer 25. výročí založení Oblastní charity Hradec Králové  proběhlo za přítomnosti významných hostů,  pracovníků, podporovatelů, spřízněných duší naší ogranizace SLAVNOSTNÍ SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ.

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Letos uplyne 25 let od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládací listinu Oblastní charity Hradec Králové. Její založení bylo dílem obrovského úsilí dobrovolníků, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova, nadšenců, kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným, starým, nemohoucím přímo v jejich domácím prostředí.

11.2. - Světový den nemocných, pro hradeckou charitu blízké téma

Světový den nemocných připomíná, že lidé jsou nemocní a strádají. Pomoc nevyléčitelně nemocným a těm, kteří nejsou zdraví, je zdravotním sestřičkám hradecké charity blízké. Již 25 let dojíždí domů za pacienty, čtvrtým rokem jsou s nimi na poslední cestě životem.DHP navrh logaCharitní ošetřovateslká služba

Tříkrálová sbírka 2017 na Královéhradecku hlásí rekordní výtěžek

Všestary

Tříkrálová sbírka na Královéhradecku je již minulostí. Finanční dary od lidí, které se letos sešly v 296 kasičkách jsou však teprve na začátku cesty ke konkrétní pomoci, konkrétním lidem a péči. Letošní výtěžek je 989 262 Kč. Upřímně děkujeme. TKS-LOGO fin_black-01

Benefiční koncert v kostele pro domácí péči se vydařil

V pátek 2. prosince se uskutečnil benefiční koncert pro domácí péči, kterou hradecká charita poskytuje svým klientům. Hudební virtuoz Jiří Stivín hrál lidem v zaplněném kostele Nanebevzetí Panny Marite v Hradci Králové.

Den charity hradecké Oblastní charity oslaven úsměvem dětí

Oblastní charita Hradec Králové oslavila Den charity slavnostním zahájením výstavy obrázků a vyhlášením výsledků výtvarné soutěže dětských prací na téma „Šťastný je ten, kdo našel štěstí v rodině.“

Chcete domácí péči? Hradecká charita pomůže.

Péče o seniory - Oblastní charita Hradec Králové

Dojíždění za nemocnými, péče o seniory, doprovázení umírajících, jsou možnosti pomoci Oblastní charity Hradec Králové prostřednictvím Charitní ošetřovatelské služby, Charitní pečovatelské služby a Domácí hospicové péče Hradec Králové.Domácí hospicová péče Hradec KrálovéCharitní ošetřovatelská službaCharitní pečovatelská služba

Výroční zpráva OCH HK za rok 2015

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2015. Naleznete v ní informace o jednotlivých střediscích, o práci dobrovolníků, a dalších aktivitách organizace. Nechybí ekonomické informace a poděkování všem lidem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Pomozte nám

být na blízku umírajícím lidem v posledních chvílích jejich života

Staňte se členy klubu

Přátelé Domácí hospicové péče Oblastní charity Hradec Králové

Roční platba 1 800 Kč/150 Kč měsíčně zajistí domácí hospicovou péči pro jednoho pacienta na jeden den.

přihláška do klubu

přátelé Domácí hospicové péče oblastní charity Hradec Králové