Máte dotaz? Zeptejte se nás! Sháníte kompenzační rehabilitační pomůcku? Půjčíme Vám ji. Potřebujete vědět více o dalších střediscích a službách?  Informujte se!

Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

Pomoc seniorům v obcích v domácím prostředí

Oblastní charita HK nabízí pomoc nemocným, umírajícím, rodinám s dětmi, lidem bez domova, obětem domácího násilí, lidem v těžké životní situaci. Péče o seniory je její nedílnou součástí. chps - pečovateslká služba

Týden otevřených kostelů 2018

Je již tradicí, že i Oblastní charita Hradec Králové se podílí na akci Týden otevřených kostelů.

Jarní setkání se seniory

V Domě sociálních služeb Na Kropáčce se tradičně minimálně dvakrát do roka setkávájí klienti Charitní pečovatelské služby se svými pečovatelkami a pečovateli. Charitní pečovatelská služba - logo

Den partnerů podpořil péči o seniory

předání šeku - Den partnerů 2018

Již podruhé se Okresní fotbalový svaz Hradec Králové rozhodl zařadit Oblastní charitu Hradec Králové mezi organizace, které získají část výtěžku z benefiční aukce. Letos podpořil Charitní pečovatelskou službu. Děkujeme. Charitní pečovatelská služba

Farní charita Třebechovice p. Orebem sloučena s Oblastní charitou Hradec Králové.

Farní charita Třebechovice pod Orebem dnem 31. 12. 2017 zanikla. Jejím právním nástupcem, přebírajícím všechny závazky, je Oblastní charita Hradec Králové.

Výtěžek Tříkrálové sbírky je skvělý. Děkujeme.

TKS-LOGO Všechny kasičky rozpečetěné a peníze spočítané. Výtěžek všechny ohromil a velmi potěšil. Částka se poprvé v historii hradecké sbírky přehoupla přes milion, a to na částku 1 483 278 Kč. Děkujeme. Děkujeme, máme velikou radost.

Tříkrálová sbírka vrcholí, příští víkend na koledníky krále čekají pouze čtyři obce

O víkendu 6. - 7. ledna se Tříkrálové sbírka v regionu královéhradecka konala téměř ve všech plánovaných obcích a městech. Zbývají Mlékosrby, Radostov a Lužec nad Cidlinou. Zbžvá rozpěčetit kasičky a vše spočítat.

Benefiční koncert pro pečovatelskou službu OCH HK

Biskupské Gymnázium Bohuslava Balbína v Hradci Králové připravilo již tradičně benefiční koncert pro hradeckou charitu. Děkujeme za finanční dary ve výši  11 341 Kč.Charitní pečovatelská služba

Tříkrálová sbírka 2018

Již od konce října se v Oblastní charitě Hradec Králové začal připravovat tradiční lednový charitativní projekt založený na vstřícnosti, lidskosti a velkorysosti široké veřejnosti a na pomoci mnoha stovek malých i velkých dobrovolníků. Největší a nejstarší finanční sbírka se již do povědomí obyvatel celé České republiky zapsala jako Tříkrálová.

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.