Máte dotaz? Zeptejte se nás! Potřebujete vědět více o dalších střediscích a službách?  Informujte se!

Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Týden otevřených kostelů 2018

Je již tradicí, že i Oblastní charita Hradec Králové se podílí na akci Týden otevřených kostelů.

Křtiny 2018 v azylovém domě

Na konci ledna v Domově pro matky s dětmi konala Bohoslužba, během které bylo pokřtěno pět dětí a jedna maminka  žijící v azylovém domě. Maminka i děti  se na tuto událost  moc těšily.Domov pro matky s dětmi

Výtěžek Tříkrálové sbírky je skvělý. Děkujeme.

TKS-LOGO Všechny kasičky rozpečetěné a peníze spočítané. Výtěžek všechny ohromil a velmi potěšil. Částka se poprvé v historii hradecké sbírky přehoupla přes milion, a to na částku 1 483 278 Kč. Děkujeme. Děkujeme, máme velikou radost.

Tříkrálová sbírka vrcholí, příští víkend na koledníky krále čekají pouze čtyři obce

O víkendu 6. - 7. ledna se Tříkrálové sbírka v regionu královéhradecka konala téměř ve všech plánovaných obcích a městech. Zbývají Mlékosrby, Radostov a Lužec nad Cidlinou. Zbžvá rozpěčetit kasičky a vše spočítat.

Stromeček splněných přání 2017

dmdVe spolupráci s  obchodním domem Atrium v HK se konala charitativní akce "Stromeček splněných přání", na pomoc azylovému domu pro matky s dětmi v Hradci Králové.

Tříkrálová sbírka 2018

Již od konce října se v Oblastní charitě Hradec Králové začal připravovat tradiční lednový charitativní projekt založený na vstřícnosti, lidskosti a velkorysosti široké veřejnosti a na pomoci mnoha stovek malých i velkých dobrovolníků. Největší a nejstarší finanční sbírka se již do povědomí obyvatel celé České republiky zapsala jako Tříkrálová.

Benefiční koncert pro maminky s dětmi

Filharmonie Hradec Králové ve spolupráci s Oblastní charitou Hradec Králově uskutečnily benefiční koncert pro azylový dům  Domov pro matky s dětmi. Děkujeme.Domov pro matky s dětmi - azylový dům

Významné ocenění pro Zdeňku Koutníkovou

Zdeňka Koutníková, vedoucí azylového domu Domov pro matky s dětmi byla  v rámci oslav vzniku samostatné Československé republiky ocenena medailí Statutárního města Hradec Králové. Blahopřejeme.

Bio Central  podpořilo hradeckou Oblastní charitu

Bio Central, které je neodmyslitelnou součástí královéhradeckého kulturního života, se rozhodlo navázat spolupráci s Oblastní charitou HK a podpořit její práci i zaměstnance.

Zážitkový kurz první pomoci pro pracovníky

Již druhý tým pracovníků Oblastní charity Hradec Králové prošel zážitkovým celodenním kurzem první pomoci. Po absolvování vozí většina účastníků lékárničku a reflexní vestu již přímo ve voze a ne v zavazadlovém prostoru jako doposud..