Máte dotaz? Zeptejte se nás! Potřebujete vědět více o dalších střediscích a službách?  Informujte se!

Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Zážitkový kurz první pomoci pro pracovníky

Již druhý tým pracovníků Oblastní charity Hradec Králové prošel zážitkovým celodenním kurzem první pomoci. Po absolvování vozí většina účastníků lékárničku a reflexní vestu již přímo ve voze a ne v zavazadlovém prostoru jako doposud..

Klavírní koncert pro děti a maminky z azylového domu na Pouchově

V úterý 5. září se v Domově pro matky s dětmi Domov pro maminky s dětmiuskutečnil klavírní koncert Vojtěcha Pango Záměčníka. Byla to již druhá zastávka tohoto mladého umělce v azylovém domě. Svými melodiemi potěšil všechny přítomné.

Eliščina sbírka  s výsledkem 23 381 Kč. Děkujeme

Letošní Eliščina sbírka předčila očekávání. Rekordní výtěžek ze šesti kasiček se vyšplhal k  rekordní metě. Peníze se využijí v Domově pro maminky s dětmidmd. Děkujeme.

Zážitkové školení první pomoci pracovníků Oblastní charity HK

Na začátku června se uskutečnilo školení první pomoci  pracovníků Oblastní charity Hradec Králové. Celodenní akci skvěle připravila společnost PrPOM s.r.o.

Azylový dům pro maminky s dětmi - ohlédnutí za jarem

V azylovém domě na Pouchově se rodinám žije hezky. Maminky s dětmi, které ztratily svoje bydlení, si dočasný pobyt  užívají i díky mnoha akcím, které se v průběhu roku pro ně připravují. Žijí zde jako normální rodina, v lásce a bezpečí. Domov pro maminky s dětmi

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Charitní ošetřovatelská služba

25 let uplynulo od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládající listinu Oblastní charity HK. Její založení bylo dílem obrovského úsilí nadšenců, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova a kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným a seniorům, přímo v jejich domácím prostředí.

Slavnostní večer k 25. výročí založení hradecké charity

V předvečer 25. výročí založení Oblastní charity Hradec Králové  proběhlo za přítomnosti významných hostů,  pracovníků, podporovatelů, spřízněných duší naší ogranizace SLAVNOSTNÍ SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ.

Domov pro matky s dětmi získal 30 000. Děkujeme

V rámci druhého ročníku unikátního grantového programu společnosti Tesco Vy rozhodujete, my pomáháme, který je zaměřený na podporu lokálních neziskových a příspěvkových organizací, převzal Domov pro matky s dětmi si na začátku května šek na krásných 30 000 korun. Domov pro matky s dětmi

Azylový dům pro maminky s dětmi nepřijímá do odvolání ošacení ani hračky

Vzhledem k naplnění skladové kapacity azylového domu  v Domově pro matky s dětmi až do odvolání nepřijímáme ošacení, ani hračky. dmd

Pomozte nám

být na blízku umírajícím lidem v posledních chvílích jejich života

Staňte se členy klubu

Přátelé Domácí hospicové péče Oblastní charity Hradec Králové

Roční platba 1 800 Kč/150 Kč měsíčně zajistí domácí hospicovou péči pro jednoho pacienta na jeden den.

přihláška do klubu

přátelé Domácí hospicové péče oblastní charity Hradec Králové