INTERVENČNÍ CENTRUM PRO OSOBY OHROŽENÉ DOMÁCÍM NÁSILÍM

Potřebujete pomoc? Zeptejte se bezpečně. Zavolejte nám. !!!!!!!!!!

Hledáte praktické rady ohledně ohrožení domácím násilí? Neváhejte. Potřebujete vědět více o dalších střediscích a službách?  Informujte se!

Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

8x z hradecké Oblastní charity - příběh třetí - domácí násilí

intervenční centrumPřinášíme vám vhled do naší charitní práce prostřednictvím seriálu skutečných příběhů o péči pracovníků Oblastní charity Hradec Králové. Příběh třetí  - Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím

Týden otevřených kostelů 2018

Je již tradicí, že i Oblastní charita Hradec Králové se podílí na akci Týden otevřených kostelů.

Domácímu násilí  NE!

Výtěžek Tříkrálové sbírky je skvělý. Děkujeme.

TKS-LOGO Všechny kasičky rozpečetěné a peníze spočítané. Výtěžek všechny ohromil a velmi potěšil. Částka se poprvé v historii hradecké sbírky přehoupla přes milion, a to na částku 1 483 278 Kč. Děkujeme. Děkujeme, máme velikou radost.

Tříkrálová sbírka vrcholí, příští víkend na koledníky krále čekají pouze čtyři obce

O víkendu 6. - 7. ledna se Tříkrálové sbírka v regionu královéhradecka konala téměř ve všech plánovaných obcích a městech. Zbývají Mlékosrby, Radostov a Lužec nad Cidlinou. Zbžvá rozpěčetit kasičky a vše spočítat.

Tříkrálová sbírka 2018

Již od konce října se v Oblastní charitě Hradec Králové začal připravovat tradiční lednový charitativní projekt založený na vstřícnosti, lidskosti a velkorysosti široké veřejnosti a na pomoci mnoha stovek malých i velkých dobrovolníků. Největší a nejstarší finanční sbírka se již do povědomí obyvatel celé České republiky zapsala jako Tříkrálová.

Rekordní počet vykázání v historii Intervenčního centra HK

Minulý týden řešili v Intervenčním centru pro osoby ohrožené domácím násilím již 100. vykázání násilné osoby ze společného obydlí Policií ČR v tomto roce na území Královéhradeckého kraje.Intervenční centrum

Hradecká Oblastní charita podporuje život bez násilí

Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím je součástí Oblastní charity Hradec Králové. Je jediným specializovaným pracovištěm v Královéhradeckém kraji, které nabízí bezprostřední individuální psychologickou a sociálně právní pomoc ambulantní povahy v souvislosti s ochranou před domácím násilím.

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Charitní ošetřovatelská služba

25 let uplynulo od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládající listinu Oblastní charity HK. Její založení bylo dílem obrovského úsilí nadšenců, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova a kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným a seniorům, přímo v jejich domácím prostředí.