Chcete zaslat dotaz do Internetové poradny pro lidi v tísni. Stačí vyplnit jednoduchý formulář. Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

Týden otevřených kostelů 2018

Je již tradicí, že i Oblastní charita Hradec Králové se podílí na akci Týden otevřených kostelů.

Poradenství v oblasti oddlužení s novými možnostmi klientům

Poradna pro lid v tísni, středisko Oblastní charity Hradec Králové, roPoradna pro lidi v tísnizšiřuje nabídku služeb v oblasti oddlužení.

Osobní bankrot jako cesta z dluhové pasti

Pracovníci Poradny pro lidi v tísni nabízí pomoc lidem v tíživých krizových situacích. Jedním z nejčastějších důvodu vyhledání jejich pomoci je zadlužení, exekuce, platební neschopnost či insolvence. PoOradna pro lidi v tísni

Internetová poradna - jak spolurozhodovat o ceně prodeje domu

Jsem rozvedený 2 roky. Má bývalá manželka na sebe nechala nyní nařídit insolvenci, která jí byla schválena, má dluhy. Nemáme dosud vyřízené SJM,  které se týká hlavně společné nemovitosti  Již mi bylo sděleno bankou, kde máme bohužel úvěr na tento dům, který ale splácím, že celý dům prodá insolvenční správce. Mám velké obavy z toho, že nebudu moci, i když nejsem v insolvenci, rozhodovat o prodejní ceně domu a dům může být prodán výrazně pod cenou.

Výtěžek Tříkrálové sbírky je skvělý. Děkujeme.

TKS-LOGO Všechny kasičky rozpečetěné a peníze spočítané. Výtěžek všechny ohromil a velmi potěšil. Částka se poprvé v historii hradecké sbírky přehoupla přes milion, a to na částku 1 483 278 Kč. Děkujeme. Děkujeme, máme velikou radost.

Tříkrálová sbírka vrcholí, příští víkend na koledníky krále čekají pouze čtyři obce

O víkendu 6. - 7. ledna se Tříkrálové sbírka v regionu královéhradecka konala téměř ve všech plánovaných obcích a městech. Zbývají Mlékosrby, Radostov a Lužec nad Cidlinou. Zbžvá rozpěčetit kasičky a vše spočítat.

Tříkrálová sbírka 2018

Již od konce října se v Oblastní charitě Hradec Králové začal připravovat tradiční lednový charitativní projekt založený na vstřícnosti, lidskosti a velkorysosti široké veřejnosti a na pomoci mnoha stovek malých i velkých dobrovolníků. Největší a nejstarší finanční sbírka se již do povědomí obyvatel celé České republiky zapsala jako Tříkrálová.

Oskar a růžová paní - divadelní představení pro Poradnu pro lidi v tísni

V prostorách kostela Nanebevzetí panny Marie na Velkém náměstí v Hradci Králové se uskutečnilo krásné představení  s názvem Oskar a růžová paní. Poradna pro lidi v tísni

Čtvrté Dušičkové rozjímání bylo dojemné a krásné

Podvečer vzpomínání na naše blízké, nabídla akce Poradny pro lidi v tísni, s názvem Dušičkové rozjímáni. Ve středu 1. listopadu se na náplavce Pražského mostu sešla více než stovka lidí, kteří se na chvíli zastavili a užívali si nevšední dušičkovou atmosféru.Poradna pro lidi v tísni