Internetová poradna pro lidi v tísni - ZDARMA, bezpečně, anonymně

Poradna pro lidi v tísniMáte dluhy, řešíte krizovou životní či manželskou krizi? Stali jste se obětí trestného činu? Hledáte pomoc, radu? Zeptejte se na Váš problém v Internetové poradně.

Neváhejte, zeptejte se dřív, než bude hůř. Nepodsouvejte si myšlenku: "...že se to nějak vyřeší". Co když ne!  Řešení problému je sice jednoduché odložit, ale může se stát, že situace, ve které se zrovna nacházíte překročí hranici únosnosti a snesitelnosti.

V rámci fungování INTERNETOVÉ PORADNY, kterou k 1.9.2011 spustila Poradna pro lidi v tísni, můžete vznést svůj dotaz v rozsahu uvedeném na www.charitahk.cz na stránkách PLT. Dostanete odpověď a hned přesně víte, na čem jste, jaké máte možnosti, čeho se obávat a čeho vyvarovat, nebo na koho se se svým problémem obrátit. Je to skvělá šance, jak ochránit před krizovou situací sebe i rodinu.

Odpovíme vám do pěti pracovních dní. V případě potřeby  máte možnost klást další dotazy, až se dobereme podstaty problému. Máte dostatek času na formulování dotazu, na promyšlení situace, vše je anonymní, bezpečné a hlavně ZDARMA. Stačí  jen vzplnit formulář.

A čeho se mohou týkat vaše dotazy ? Internetové poradenství se týká problematiky dluhové, rozvodu manželství a s ním souvisejícího společného jmění manželů a bytové problematiky, vyživovacích povinností, sociálních dávek nebo dalších záležitostí.Již na několik dotazů jsme odpověděli...

NEVÁHEJTE, FORMULÁŘ PRO VÁŠ DOTAZ NALEZNETE ZDE

Jsme tu pro Vás  - Poradna pro lidi v tísni, zařízení Oblastní charity Hradec Králové, Kotěrova 847,

tel.: 495 591 382, 777 721 646.

Osobně můžete zařízení navštívit v hodinách pro veřejnost, a to ve středu od 15 – 17 hodin a ve čtvrtek od 8 do 12 hodin.

Vše dobré přeje kolektiv Poradny pro lidi v tísni.

Internetové poradenství je v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, které probíhá formou e-mailové komunikace (typ dotaz – odpověď).