ilustrační foto - Středisko rané péče Sluníčko

STŘEDISKO RANÉ PÉČE SLUNÍČKO

Kontakt - 777 721 642

Střípky z naší kroniky z návštěvy v našem Středisku rané péče Sluníčko

"Máte to tu krásné, moje dětské srdce závidí a chtělo by tu s Vámi zůstat.

Děkujeme za velmi vřelé přijetí a moc milé setkání v krásném prostředí Vašeho Sluníčka. Do budoucna přejeme hodně sil ve vaší náročné práci."

___________________________________________________________________

Skutečnost, že se v rodině narodí dítě se zdravotním postižením, se může zpočátku jevit jako zdrcující a neřešitelná. Oporou jsou bezpochyby nejbližší příbuzní. Jejich sounáležitost s danou situací je pro rodinu velkou psychickou pomocí. Správným krokem k hledání řešení je také kontaktování odborníků.

Středisko rané péče Sluníčko  - viz charakteristika služeb má zkušenosti s ranou péčí  a s těmito životními situacemi a pomůže najít řešení, poskytne informace o dávkách, pomůže nejvíce přiblížit dítě běžnému a důstojnému způsobu života v maximální míře samostatnosti. Mohou se Vám také hodit užitečné odkazy.

Hledáte pomoc?  Můžeme Vám pomoci.

Publikace jak lehce vzlétnout do života -  nejen pro rodiny s dítětem s postižením - možno volně stahovat..

spot o rané péči

Máme natočený spot - podívejte se.

Středisko rané péče Sluníčko je členem Asociace pracovníků v rané péči

a byla mu opětovně udělena GARANCE KVALITY

Asociace pracovníků rané péče

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Výroční zpráva Oblastní charity HK za rok 2017

Předkládáme Výroční zprávu Oblastní charity Hradec Králové za rok 2017.

Tříkrálová aukce  pro ranou péči Sluníčko

Podvečer 6. ledna se v Galerii Artičok konala aukce obrazu, který pro tuto akci věnovala uznávaná hradecká výtvarnice Lucie Staňková. Výtěžek byl věnovaný péči o děti s postižením.raná péče Sluníčko