ilustrační foto - Středisko rané péče Sluníčko

STŘEDISKO RANÉ PÉČE SLUNÍČKO

Kontakt - 777 721 642

Střípky z naší kroniky z návštěvy v našem Středisku rané péče Sluníčko

"Máte to tu krásné, moje dětské srdce závidí a chtělo by tu s Vámi zůstat.

Děkujeme za velmi vřelé přijetí a moc milé setkání v krásném prostředí Vašeho Sluníčka. Do budoucna přejeme hodně sil ve vaší náročné práci."

___________________________________________________________________

Skutečnost, že se v rodině narodí dítě se zdravotním postižením, se může zpočátku jevit jako zdrcující a neřešitelná. Oporou jsou bezpochyby nejbližší příbuzní. Jejich sounáležitost s danou situací je pro rodinu velkou psychickou pomocí. Správným krokem k hledání řešení je také kontaktování odborníků.

Středisko rané péče Sluníčko  - viz charakteristika služeb má zkušenosti s ranou péčí  a s těmito životními situacemi a pomůže najít řešení, poskytne informace o dávkách, pomůže nejvíce přiblížit dítě běžnému a důstojnému způsobu života v maximální míře samostatnosti.

Hledáte pomoc?  Můžeme Vám pomoci.

Fotogalerie  naší práce a péče. Co se děje u nás nového

spot o rané péči

Máme natočený spot - podívejte se.

Středisko rané péče Sluníčko je členem Asociace pracovníků v rané péči

a byla mu opětovně udělena GARANCE KVALITY

Asociace pracovníků rané péče

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Tříkrálová aukce  pro ranou péči Sluníčko

Podvečer 6. ledna se v Galerii Artičok konala aukce obrazu, který pro tuto akci věnovala uznávaná hradecká výtvarnice Lucie Staňková. Výtěžek byl věnovaný péči o děti s postižením.raná péče Sluníčko

Tříkrálová sbírka - veliká pomoc pro charity a jejich služby

Tříkrálová sbírkaTříkrálová sbírka je největší dobročinnou sbírkou v Čechách. Pro každou místní charitu je každoročně velkou finanční pomocí. Také hradecká Oblastní charita získala i vloni díky štědrým dárcům, mnoha dobrovolníkům a spolupracujícím lidem tolik potřebné prostředky, díky kterým může jednodušeji udržet a cíleně podpořit sociální služby - konkrétní pomoc, poradenství, péči lidem, které poskytuje.

Výroční zpráva OCH HK za rok 2015

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2015. Naleznete v ní informace o jednotlivých střediscích, o práci dobrovolníků, a dalších aktivitách organizace. Nechybí ekonomické informace a poděkování všem lidem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Výroční zpráva OCH HK za rok 2014

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2014. Naleznete v ní informace o jednotlivých střediscích, o práci dobrovolníků, a dalších aktivitách organizace. Nechybí ekonomické informace a poděkování všem lidem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Výroční zpráva za rok 2013

Dovolujeme si nabídnout ohlédnutí za naší prací. Podívejte se, jak se pracovalo v naší charitě, jak jsme pomáhali potřebným.

Výroční zpráva 2012

Výroční zpráva 2012 - Oblastní charita Hradec Králové