Máte dotaz? Zeptejte se nás! Potřebujete vědět více o dalších střediscích a službách?  Informujte se!

Hledáte fotogalerii středisek. Podívejte se!

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Nové auto  pro ranou péči

Oblastní charita Hradec Králové děkuje všem sponzorům, kteří přispěli na pořízení nového automobilu pro ranou péči Sluníčko.středisko rané péče SLuníčko

Kamínková benefiční akce a aukce dopadly skvěle. Děkujeme

Ve dnech 28. a 29.6.se prodávaly kamínky od dětí i dospěláků.  Ve čtvrtek se uskutečnila aukce kamínků od známých osobností. Výtěžek byl určený pro  Středisko rané péče Sluníčko. Středisko rané péče Sluníčko I přes rozmary počasí je celkový výtěžek velice potěšující.

Neratov s rodinami a dětmi z rané péče

Bývá již tradicí, že v červnu prožije víkend  v pohodě a radosti několik rodin s poradkyněmi rané péče v malebném Neratově. I letos přálo počasí, děti i rodiče si užívali a všem bylo spolStředisko rané péče Sluníčkou moc hezky.

Vernisáž omalovaných kamínků pro benefiční aukci

Ve středu 14. června se konalo slavnostní zahájení výstavy omalovaných kamínků určených pro benefiční aukci. Výtěžek aukce je určený pomoc rodinám s dětmi s posslutižením, které jsou v péči Střediska rané péče Sluníčko.

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Středisko rané péče na nové adrese

Od 1. června naleznete Středisko rané péče na nové adrese.sluníčko

Oblastní charita Hradec Králové slaví 25 let

Charitní ošetřovatelská služba

25 let uplynulo od chvíle, kdy tehdejší královéhradecký biskup Karel Otčenášek podepsal 1. června zakládající listinu Oblastní charity HK. Její založení bylo dílem obrovského úsilí nadšenců, kterým nebyl lhostejný osud lidí bez domova a kteří začali intenzivně poskytovat domácí péči lidem nemocným a seniorům, přímo v jejich domácím prostředí.

Slavnostní večer k 25. výročí založení hradecké charity

V předvečer 25. výročí založení Oblastní charity Hradec Králové  proběhlo za přítomnosti významných hostů,  pracovníků, podporovatelů, spřízněných duší naší ogranizace SLAVNOSTNÍ SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ.

OZP přispěla 10 000 rané péči, děkujeme

Čtyři tisíce lidí se jen během prvního týdne zapojily do charitativní akce Každý krok pomáhá, kterou pořádá Oborová zdravotní pojišťovna. V rámci dubnového chození získalo finanční podpou i Středisko rané péče Sluníčko.Středisko rané péče Sluníčko

Studenti vyběhali speciální židličku pro malého chlapce

Královéhradecká pobočka mezinárodní studentské organizace IFMSA CZ uspořádala benefiční běh Zachraň život během. Mladí lidé z Lékařské fakulty běželi pro malého Tomáška, který je v péči Střediska rané péče Sluníčko.slu

Pomozte nám

být na blízku umírajícím lidem v posledních chvílích jejich života

Staňte se členy klubu

Přátelé Domácí hospicové péče Oblastní charity Hradec Králové

Roční platba 1 800 Kč/150 Kč měsíčně zajistí domácí hospicovou péči pro jednoho pacienta na jeden den.

přihláška do klubu

přátelé Domácí hospicové péče oblastní charity Hradec Králové