Benefiční modní přehlídka pomohla rané péči Sluníčko

V pondělí 4. prosince se uskutečnila modní přehlídka, která podpořila rodiny s dětmi ze Střediska rané péče Sluníčko. Finanční částka a víkednový pobyt pro rodiny jsou velkým povzbuzením do další náročné práce s dětmi s postižením. Středisko rané péče Sluníčko

S myšlenkou uspořádat benefiční modní show pro Středisko rané péče Sluníčko přišla majitelka modelingové agentury paní Daniela Brázdová, která se rozhodlabenefiční módní přehlídka pro ranou péči podpořit právě pomoc rodinám s dítětem s postižením.

Módní show Agentury Daniela Models TN Trade Night 2017 byla nejen o kráse a dokonalosti, ale také setkáním lidí, kteří společně podpořili ty, kterým život nenastavil vlídnou tvář. Díky paní Daniele, jejímu relizačnímu týmu, díky sponzorům, díky lidem, kteří přišli do klubu De Noche, se modní přehlídka stala i přehlídkou lidskosti a dobré vůle.

Během této akce byl Středisku rané péče předán šek s částkou 17000 Kč, dále poukaz na červnový víkendový pobyt od CK BK tour pro rodiny s dětmi z rané péče Sluníčko.

benefiční módní přehlídka pro ranou péči

Upřímně děkujeme.

Vážíme si podpory a důvěry.

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.