Neratov s rodinami a dětmi z rané péče

Bývá již tradicí, že v červnu prožije víkend  v pohodě a radosti několik rodin s poradkyněmi rané péče v malebném Neratově. I letos přálo počasí, děti i rodiče si užívali a všem bylo spolStředisko rané péče Sluníčkou moc hezky.

Letošní Neratov (16. – 18.6.2017) probíhal ve znamení smíchu, pohody, příjemných společných chvil.

Program byl pestrý, zvládli jsme hrátky s pejsky, projížďku na koních, malování, vyrábění obrázků z přírodnin. Na konci hry s hledáním pohádkových postav  jsme objevili poklad, opékali jsme buřty.  Společně jsme zpívali a odměnou byla pohádka O koblížkovi.

Rodiče také měli možnost si popovídat s paní psycholožkouNeratov 2017 o složitých situacích při péči o děti.

O příjemnou atmosféru, která se nesla celým pobytem, se zasloužili rodiče i jejich úžasné děti.

"Ráda využiji této příležitosti a poděkuji svým kolegyním, které skvěle připravily program, nachystaly pro každé dítě zážitkový deník. Během pobytu se s neutuchající energií pouštěly do organizování aktivit a vše provázely úsměvem. Krásné léto všem."

Pavlína, vedoucí Střediska rané péče Sluníčko

Moc rády se podělíme o reakce rodičů...

"Úžasný víkend plný pohody, úžasných lidí a šťastných dětí. Děkujeme mockrát všem „tetám“ organizátorkám a těšíme se na setkání opět někdy příště."

"Děkujeme za krásný víkend se Sluníčkem. Skvělá organizace, ubytování a program."

"Milá Pavlíno, Hanko :-), musím Vám moc poděkovat, jak jste na Vojtu i s Terezkou myslely s výrobou krásného zážitkového deníčku (opravdu velmi se povedl, rok od roku je to hezčí:-)). Vždyť si umím nebo spíše neumím ani představit, kolik to dá práce .Chci jen všem s pokorou zase říct, že to pro mě, nás celou rodinu moc znamená. Ty krásné výtvory, které si dovezly děti domů - měla jsem z toho velikou radost. Určitě to byla  velká zásluha i taťky, který projevil velkou trpělivost..:-)a také Hanky, Darinky a ostatních "tet".. A taky snad i ti naši Vám svou přítomností něco "přinesli":-).Nemám teď, jak líp to, co v sobě mám vyjádřit než velkým DÍK!!! Ještě s díkem za pozdrav, který mi hned vyřídili, také zdravím moc všechny úžasné lidi do sluníčka a přeji krásné letní dny," Jana s rodinou

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.