Neratovský pobyt pro rodiny s dětmi ze Sluníčka se vydařil

Středisko rané péče Sluníčko každoročně pořádá pobytový výjezd pro rodiny s dětmi z péče do malebného Neratova. Letošní byl dle slov vedoucí rané péče "nejkrásnější"Středisko rané péče Sluníčko.

Letošní pobyt v Neratově je za námi, program si rodiny užily naplno, odvezly si domů kromě zážitků i vlastnoručně vyrobené deníky.neratovský pobyt s rodinami

Společně jsme navštívili nový místní neratovský pivovar, ochutnali pivko a vyslechli krátkou přednášku o výrobě piva.

Krásné, teplé počasí  vydrželo celý víkend a i večer byl příjemný. Dlouho do nočních hodin jsem seděli u ohýnku a uživali si hezký čas. Díky dvěma tatínkům, kteří přivazli s sebou do Neratova kytary, jsme se prozpívali do večerky.neratovský pobyt s rodinami

Pohádka Koblížek se prolínala celým víkendem, společná hra na trubky byla senzačním vystoupením všech rodin.

Všichni jsme  nabití dojmy, zážitky, postřehy sounáležitosti mezi rodinami…

A výkřik malého Jiříka: „Tady bych chtěl bydlet!“  je důkazem, že si to plně užily i děti.neratovský pobyt s rodinami

Moc nás potěšily zápisky do kroniky i došlý email.

• Děkujeme za prima víkend s fajn lidmi. Program byl senzační, vše skvěle připraveno a zorganizováno. Vašíkovi se splnil sen – mohl přikládat do ohně J Čiší z vás optimismus, děkujeme za Vaši práci, pomoc,  podporu. Z.neratovský pobyt s rodinami
  • Jak to, že je tady tak krásně? Díky Bohu a Vám. V. + F. E.
  • Dobrý večer,musím vám všem ze Sluníčka moc poděkovat za pobyt v Neratově. Oba naši muži přijeli úplně nadšení. Ale fakt naprosto bez výhrad nadšení, šťastní, úplně nabití. A u nich obou je to naprosto nenormální, to je jeden kritik větší než druhej :-) Celé odpoledne jeden přes druhýho vyprávěli, co všechno dělali... Určitě máte fotky, manžel nefotil, tak prosím budu moc ráda, když se k nim potom dostaneme. Určitě to dalo spoustu práce, všechny přípravy a organizace, moc vám všem za to děkujeme, pro Filípka to mělo nedozírný přínos, takhle šťastného jsem ho dlouho neviděla. Díky tedy ještě jednou, i za vše ostatní, co děláte! S pozdravem A.

Slova vedoucí Střediska rané péče Sluníčko, Mgr. Pavlíny Chmelíkové:neratovský pobyt s rodinami

Ráda bych moc poděkovala svým kolegyním. Za hladkým průběhem pobytu byla dokonalá příprava celého týmu – vážím si toho a ještě jednou díky. Pavlína