Vernisáž omalovaných kamínků pro benefiční aukci

Ve středu 14. června se konalo slavnostní zahájení výstavy omalovaných kamínků určených pro benefiční aukci. Výtěžek aukce je určený pomoc rodinám s dětmi s posslutižením, které jsou v péči Střediska rané péče Sluníčko.

Zahájení výstavy kamínků se uskutečnilo v Galerii KorunGalerie Koruna - výstava kamínků - aukce 29. 6. od 17.30 hodina v Hradci Králové v rámci vernisáže krásné kolekce děl českých autorů na téma Divadlo.

Mezi vystavenými exponáty se prezentují obrazy Jiřího  Vavřiny, Milana Chabery, Milana Hencla, Jiřího Slívy, Pavla Hubáčka, Vladimíra Preclíka, Václavy Henclové, Evy Filipové, Matty Chaberové a dalších.

Děkujeme oběma úžasným galeristkám Zuzaně Kopečné Kostlánové a Ing. Arch. Zuzaně Kostlánové za milé přijetí a dlohodobou pordporu naší akce.Galerie Koruna - výstava kamínků - aukce 29. 6. od 17.30 hodinGalerie Koruna - výstava kamínků - aukce 29. 6. od 17.30 hodin

Kamínky jsou vystaveny do 27. června, následně budou přesunuty do Žižkových sadů  pro aukci, která se uskuteční 29. června od 17. 30 hodin.

Děkujeme všem laskamým lidem, kteří kamínek pro aukci o malovali a věnovali.

Galerie Koruna - výstava kamínků - aukce 29. 6. od 17.30 hodinGalerie Koruna - výstava kamínků - aukce 29. 6. od 17.30 hodinGalerie Koruna - výstava kamínků - aukce 29. 6. od 17.30 hodin

Středsiko rané péče SluníčkoVýtěžek akce bude využitý tradičně na nákup pomůcek pro děti s postižením. Letos i na hipoterapii a canisterapii. Jedná se o podporu služby raná péče,která poskytuje zdarma odbornou pomoc rodinám pečujícím doma o děti s postižením do sedmi let věku. Poradkyně jezdí po celém Královéhradeckém kraji do přímo do rodin dětí, kde s dětmi pracují, cvičí a jsou velkou oporou i rodičům. V loňském roce naše poradkyně dojížděly do 109 rodin.

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Pomozte nám

být na blízku umírajícím lidem v posledních chvílích jejich života

Staňte se členy klubu

Přátelé Domácí hospicové péče Oblastní charity Hradec Králové

Roční platba 1 800 Kč/150 Kč měsíčně zajistí domácí hospicovou péči pro jednoho pacienta na jeden den.

přihláška do klubu

přátelé Domácí hospicové péče oblastní charity Hradec Králové