Vernisáž výstavy omalovaných kamínků

foto Jiří Mareček - vernisáž kamínků

Středisko rané péče SuníčkoVe středu 13. června se v Galerii Koruna konala vernisáž kamínků od výtvarníků, zpěváků, herců, sportovců a dalších významných osobností. Výstava potrvá až do 26. června, poté se kamínky přemístí do Žižkových sadů na benefiční aukci.

Majitelka Galerie Koruna Ing. arch. Zuzana Kostlánová přivítala přítomné a zahájila svoji letní výstavu obrazů. Informvoala přítomné o benefiční aukci a o vystavení části kamínků přímo ve výloze galerie.

Výtěžek benefiční aukce je určený pro Středisko rané péče Sluníčko, jehož vedoucí  Mgr. Pavlína Chmelíková krátce pohovořila o poskytované službě rodinám, které mají doma dítě s postivernisáž  omalovaných kamínků - fofo Jiří Marečekžením a za kterými  v rámci celého Královéhradeckého kraje pravidelně tým poradkyň dojíždí.

Děkujeme Galerii Koruna - paní Zuzaně Kopečné Kostlánové a Ing. arch. Zuzaně  Kostlánové za tradičně  vlídné přijetí naší výstavy kamínků, za prezentaci a pomoc. Velice si této podpory vážíme.

Děkujeme laskavým autorům za omalované kamínky. Vážíme si ochoty věnovat čas naší benefici. Děkujeme za důvěru.

Kamínky do aukce darovali: Michael Rittstein, Petra Černocká, Vlasta Kahovcová, Jitka Kamencová Skuhravá, Blanka Matragi, Vladimír Merta, Pavel Pucholt, Vanda Hubnerová, Leoš Šimánek, Jiří David, Karel Jerie, Xenia Hoffmeisterová, Karel Gott, Roman Franta, Ivan Hlas, Stanislav Diviš, Josef Bavor, Nanako Ishida, Zdeněk Jirků, Vendula Hegerová, Jaroslav Valečka,  Matěj Macháček, Petr Samek, Lenka Civade, Soňa Večtomov, Berenika Kohoutová Roman Štabrňák, David Drábek, Gabriela Koukalová, Eva Filipová, Ivan Mládek, Jiří Kristen, Dagmar Jirousová.

Kamínková aukce omalovaných kamínků se koná 28. června od 17.30 hodin v Žižkových sadech.

Upřímně děkujeme za podporu společnostem Kastt a.s., Dopravní podnik města Hradce Králové a.s., Merida Hradec Králové s.r.o.