DÁRCI ROKU 2010

Děkujeme všem spolupracujícím úřadům, organizacím, dárcům, dobrovolníkům, spolupracovníkům, příznivcům, ale také rodinným příslušníkům, prostě všem, kteří jakýmkoliv způsobem podpořili a podporují naše úsilí. Je však velmi těžké vyjmenovat všechny dárce jednotlivě, mnozí zůstávají v anonymitě.

V roce 2010 nám přispěli a pomohli:

Finanční zdroje 2010

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ministerstvo zdravotnictví, Královéhradecký kraj z Individuálního projektu financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím OP LZZ, Dotační program EY 2010 - MPSV v rámci Evropského roku boje proti chudobě a sociálnímu vyloučení, Královéhradecký kraj, Statutární město Hradec Králové, Město Rychnov nad Kněžnou, Město Hořice v Podkrkonoší, Město Jaroměř, Město Broumov, Město Jaroměř, Město Broumov, Město Dvůr Králové nad Labem, Úřad práce Hradec Králové, zdravotní pojišťovny.

Nadace, firmy, organizace, společnosti:

NROS ze sbírky „Pomozte dětem!“, Nadační fond obětem holocaustu, Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97, Fórum dárců, Diecézní pastorační fond, agentura MAX 1 marketing, s. r. o., Hradec Králové, ATOL, a.s., Elektrárny Opatovice, a.s., Tesco Stores ČR, a.s., Centrum matek Lhota pod Libčany, Český klub podnikatelů, ČMS – Fleur de Sante, s.r.o., Multikulturverein Völkerverständingung e. V. Blomberg SRN, Hudební centrum, s.r.o. Hradec Králové, Klub žen Roudnice, Full Marks, Hoog Robinson, s. r. o., Kooperativa pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group, KDÚ ČSL, Lesy České republiky, s. p., Hradec Králové, Markéta Černá – Catapult Internacional medi-tech Hradec Králové, Mateřské centrum Roudnice, Mateřské centrum Sedmikráska, Nartys, s.r.o, Hudební centrum, s.r.o., Hradec Králové, hudební skupina Dlouhej tah, Diecézní katolická charita Hradec Králové, královéhradecké farnosti u katedrály Sv. Ducha a kostela Nanebevzetí Panny Marie, Pouchov, Rožberk, Pražské předměstí.

Páni:

P. David Bouma, Milan Duben, Pavel Formánek, Stanislav Frýda, Václav Hejcman, PharmDr. Ivo Hroneš, Rudolf Hušek, Milan Chrtek, Martin Janhuba, Ing. Aleš Jíra, Jaroslav Král, Ladislav Král, Ladislav Lamka, Kamil Milic, Mons. ThLic. Karel Otčenášek, PaedDr.h.c., Jan Peremský, Ota Petránek, Tomáš Pilar, Ladislav Pithart, Vladimír Podzimek, Ondřej Rusek, Petr Rusek, Antonius Stemmer, Jan Vaněk.

Paní:

Bc. Markéta Baldrychová, paní Fridrichovská, MUDr. Yvona Hanzálková, Petra Halámková, Silva Hloušková, MUDr. Helena Hornychová, Marta Jezdinská, Zdeňka Kadeřávková, Eva Kněžková, Václava Kohoutová, PharmDr. Daria Kučová CSc., Jana Lelková, Ing. Viktorie Melicharová, Marie Novotná, Zdeňka Prokopovičová, Veronika Rusková, Ing. Ludmila Rychtárová, Marie Smékalová, Mgr. Naďa Šťerbová, Bohuslava Valoušková, Daniela Veselá, Jitka Zadrobílková, Vilma Zákravská.

Školy:

Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína v Hradci Králové, Gymnázium Boženy Němcové v Hradci Králové, Základní a mateřská škola Jana Pavla II. v Hradci Králové, Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola v Hradci Králové, Střední odborná škola veřejnosprávní a sociální Stěžery, Vyšší odborná škola a Střední odborná škola Jana Maláta Nový Bydžov, Střední škola potravinářská Smiřice. Základní škola Stěžery, Základní škola Palackého Nový Bydžov, Základní škola Kozelkova v Chlumci nad Cidlinou, Základní a Mateřská škola Libčany.

Skautské středisko sv. Jiří v Hradci Králové a desítky dobrovolníků.

DĚKUJEME !

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Dar Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové. Děkujeme

Domácí hospicová péče Hradec Králové  nabízí odbornou péči lidem, kteří se rozhodli své poslední chvíle dožít doma. Děkujeme Výboru dobré vůle -  Nadaci Olgy Havlové za finanční podporu ve výši 30 000 Kč pro tuto péči.Domácí hospicová péče Hradec Králové

Podpora měst a obcí v roce 2017

Oblastní charita Hradec Králové poskytuje zdravotní a sociální služby. Okolní města a obce i letos finančně podpořily naši pomoc, kterou poskytujeme jejich obyvatelům.

Výroční zpráva 2016

Oblastní charita Hradec Králové vydala Výroční zprávu za rok 2016. Naleznete v ní informace o střediscích, práci dobrovolníků, aktivitách organizace. Dále ekonomické informace a poděkování všem, kteří během uplynulého roku jakkoliv pomohli či přispěli.

Projekt Služby sociální prevence III významně podpoří vybrané sociální služby

V letošním roce, je do konce září, významnou měrou zabezpečeno  poskytování  pěti  služeb poskytovaných Oblastní charitou Hradec Králové, a to  v rámci projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji III, financovaného z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. ESF podpora

Děkujeme za podporu Statutárnímu městu Hradec Králové

Statutární město Hradec Králové Statutární město Hradec Králové podpořilo v roce 2014 projekty Oblastní charity Hradec Králové v oblasti sociálních služeb, podpory rodin a sociální prevence, v oblasti navazujících aktivit na oblast sociálních služeb a volnočasových aktivit dětí a mládeže. Děkujeme!

Výroční zpráva 2012

Výroční zpráva 2012 - Oblastní charita Hradec Králové

Služby pokračují i po skončení financování z IP KHK

Oblastní charita Hradec Králové dne 30.6.2012 končí realizaci zakázek na poskytování pěti služeb sociální prevence, zadaných Královéhradeckým krajem. Aktivity jsou součástí projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji, který je financován z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím OP LZZ.logo ESF

Elektrárny Opatovice, a.s. darovaly Oblastní charitě Hradec Králové 75.000,- Kč

Společnost Elektrárny Opatovice, a.s. darovala Oblastní charitě Hradec Králové dar výši 75. 000 Kč. Využití daru je určené pro Středisko rané péče Sluníčko.Elektrárny Opatovice a.s.

.

ROK 2012

V Žakovcích se uskutečnil druhý mezinárodní workshop na téma sociální podnikání

(Hradec Králové 16. července 2011) Sociálnímu podnikání byl věnován druhý workshop, který se konal ve dnech 11.-14.7.2011 ve slovenských Žakovcích v rámci projektu Oblastní charity Hradec Králové „Výměnou zkušeností se zahraničními partnery k inovaci a zkvalitnění sociálních služeb směřujících na trh práce“. LOGO ESF