Aktivity Oblastní charity Hradec Králové jsou podporovány  z ESF

ESF - podpora sociálních služeb

Dárci roku 2015

Děkujeme všem spolupracujícím úřadům, organizacím, dárcům, dobrovolníkům, spolupracovníkům, příznivcům, ale také rodinným příslušníkům, všem, kteří jakýmkoliv způsobem podpořili a podporují naše úsilí. Je však těžké vyjmenovat všechny jednotlivě, mnozí zůstávají v anonymitě.

V roce 2015 nás finančně podpořili:

Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky, Ministerstvo vnitra České republiky, Statutární město Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Královéhradecký kraj z Individuálního projektu financovaného ESF prostřednictvím OP LZZ a státního rozpočtu ČR, město Chlumec nad Cidlinou, obec Librantice, obec Stěžery, obec Vysoká nad Labem, Úřad práce České republiky - Hradec Králové.

Nadační fond Agrofert, Nadační fond Avast, Nadační fond J&T, Nadační fond Veolia, Nadace Jedličkova ústavu.

Autobusová doprava Jan Mrázek, Brož Instal s. r. o., Butterfly - Aid o. p. s., Doktor Důlek Librantice, s. r. o., Elektrárny Opatovice, a. s., Fa RENE a. s., Fórum dárců, GIST, s.r.o., HANZO Production, spol. s r. o., HB REAVIS GROUP CZ, s. r. o., ISP Hradec Králové, a. s., KASTT, spol. s r. o., Klicperovo divadlo, o. p. s., LEDER-PELLICCE, s. r. o., Lékárna U zlatého Lva - PharmDr. Martin Mašát, MEGAS s. r. o., MENOP s. r. o., Merida Hradec Králové, s. r. o., Mgr. Pavla Pročková - VIVOBAREFOOT Concept Store, Multikulturverein Völkerverständingung e. V. Blomberg, SRN, Niva s. r. o., Plicní klinika Fakultní nemocnice Hradec Králové, Rainforest Acai, s. r. o., SportVisio, z. s., Tempe - Pavel Stanček.

Páni:

Abdullah Nur Adania, Bajer Tomáš, Čipera Karel, Dobiáš MUDr., Havel Eduard MUDr., Havlíček František, Hušek Pavel, Chrtek Milan Ing., Janečka Vladimír, Koutník Vladimír, Malec Rudolf Prof., Málek Josef, Matějka Miroslav Ing., Matěna Jaromír, Michl Vladimír, Mottl Václav Ing., Nejedlý Miloslav, Novák Lubomír MUDr., Pavlíček Petr, Pavlík Jiří JUDr., Pithart Ladislav, Sadovský Michal Ing., Smolka Jan, Stáša Petr, Steinue Michael, Táborník Bohumil, Zachariáš Petr, Zajíček Tomáš Ing., Žuček Ivan MUDr.

Paní:

Bartošová Světlana, Baxová Hana Ing., Bednářová Monika, Francová Božena, Gabrielová Dana, Gregorová Michaela, Gregorová Zdena, Holoubková Anna, Hynková Jitka, Javůrková Lucie, Ježková Tereza, Jonášová Danuše, Jónová Eliška, Kašparová Bohdana Bc., Kopecká Eliška, Marčišinová Monika JUDr., Melicharová Viktorie Ing., Novotná Andrea, Novotná Lenka, Nožičková Hana MUDr., Pecková Miroslava, Pecháčková Mária, Reichrtová Hana, Rešlová Taťána MUDr. CSc., Riebel Šárka, Šimková Hana, Štokrová Zuzana, Trdlikátová Eliška, paní Varghová - Hloušková, Vosečková Alena MUDr. CSc., Vratislavová Marie Ing., Wellering Anni.

V roce 2015 nám dále pomohli a podporují nás:

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky.

Agentura Armentum, agentura MAX 1 marketing, s. r. o, Biskupství královéhradecké, Botanicus, spol. s r. o., Byznys pro společnost, Canto s. r. o., Carla spol. s r. o., Centrum matek Lhota pod Libčany, Centrum zábavy a sportu FOMEI a. s., Cukrárna U Flašinetáře Hradec Králové, Český klub podnikatelů, Český rozhlas Hradec Králové, Daneta s. r. o., děti a maminky z Kratonoh, Diecézní katolická charita Hradec Králové, Divadlo Drak a Mezinárodní institut figurálního divadla o. p. s., DM drogerie, DMHERMES TRADE s. r. o., Domov Petra Mačkov, Dopravní podnik Hradec Králové a. s., EsnBuddy systém Hradec Králové, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Farní charita Náchod - Dům na půli cesty, Farní informace, Fórum dárců, Galerie Koruna, Goldfein CZ s. r. o., Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje, Hospital Kuks, Hrad a Zámek Staré Hrady, Hrad Kunětická hora, Hrad Pecka, Hradecká pekárna s. r. o. Hradecké Lvice - Sokol Hradec Králové, Hradecké služby a. s., Hradecký deník, Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové, Ing. Miroslav Kurka - TRADETEX, Jana Kubištová - JANKA s. r. o., Jiráskovo divadlo Nový Bydžov, Jitro Hradec Králové pod vedením Prof. Jiřího Skopala, Jordi's Chocolate s. r. o., Kaufland Česká republika, v.o.s., pobočka Hradec Králové - Věkoše, Kimberly - Clark, s. r. o., Klicperovo divadlo, o. p. s., Klinika onkologie a radioterapie Fakultní nemocnice Hradec Králové Klub žen Roudnice, kontrapunkt z. s., Kooperativa pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group, Kosmetika Fleur de Santé, s. r. o., Lanové centrum Mgr. Pavel Balda - Stříbrný rybník Hradec Králové,Laxus z. ú., LEDER - PELLICCE, s. r. o., Lesy České republiky s. p., Hradec Králové, LI-CA spojovací materiál s.r.o., Marius Pedersen a. s., Markéta Černá – Catapult Internacional medi-tech Hradec Králové, Mateřská škola Malšova Lhota Hradec Králové, Mateřská škola Pohádka Hradec Králové, Mateřská škola Sedmikráska Hradec Králové, Mateřská škola Štěfcova Hradec Králové, Mateřské centrum Kačka Hradec Králové, Mateřské centrum Kapička Jičín, Mateřské centrum Roudnice, Mateřské centrum Sedmikráska, McDonalds Hradec Králové, Město Chlumec nad Cidlinou, Mgr. Jana Fišerová - Vzdělávací agentura, Multikulturverein  Völkerverständingung e. V. Blomberg, SRN, Muzeum Východních Čech v Hradci Králové, Nartys s. r. o, Nové Adalbertinum, OC Atrium, OC Futurum, Orlice park, Péče o duševní zdraví z. s., PepsiCo CZ s. r. o., Petrof, spol. s r. o, Pharmos a. s., pionýři oddílu Kryštofa Kolumba Hradec Králové, Poco a poco animato o. s., Pojišťovna Kooperativa, a.s., Vienna Insurance Group, Policie České republiky, Pracovníci České spořitelny, a.s. Hradec Králové, Správy aktivních účtů, Rádio Černá Hora, Rádio Proglass, Rodinný zábavní park Tongo, S4B s. r. o., Salinger z. s. – Komunitní centrum Zip, Servis prádelenského zařízení - pan Štandera, Sněžka, výrobní družstvo Náchod, Správa nemovitostí Hradec Králové p. o., Statutární město Hradec Králové, Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové, SVUS Pharma a. s., Swobi s. r. o., Tesco Březhrad, Tesco Futurum, Tesco v centru Hradce Králové, Tesco Jaroměř, Těžební písková s. r. o. TV NOE, týdeník Radnice, Ulita Černilov o. s., Univerzita Hradec Králové, Zábavní centrum A-sport Malšovice, Zámek Hrádek u Nechanic, Zámek Nové Hrady, Zámek Opočno, ZOO Dvůr Králové nad Labem.

Páni:

Anderle Jiří, Bavor Josef PhDr., Čech Pavel, Fink Zdeněk MUDr., Halilovič Emil, Havel Eduard MUDr., Ph. D., Hejkal Karel, Hrnčiarik Michal MUDr., Chabera Milan, Jeřábek Jan, Jirků Zdeněk, Jiroušek Michal MUDr., Karvánek Petr Mgr., Komárek Ivan, Koubek Tomáš, Krepindl Jiří, Kvasnička Jan, Maxa Martin, Nebřenský Robert, Nesvadba Michal, Nosek Martin, Novák Zděněk Mgr., Panenka Antonín, Pavel Tomáš Ing., PhDr. Martin Jílek Ph. D., Plachý Jaromír MgA., Plocek Vladimír, Pucholt Pavel, Sklenář Jan, Slováček Ladislav doc. MUDr. Ph. D., Svoboda David DiS., Svoboda Jan PhDr., Ščigol Michail, Šiffel Miloslav ICLic., Škrlík Libor, Vošoust Petr, Zahradník Michal Mgr., Zbořil Martin.

Paní:

Baldrychová Markéta Bc., Balzerová Eliška, Benešová Lucie Mgr., Bláhovcová  Štěpánka MgA., Borůvková Iveta, Budweiserová Irena, Císařová Věra, Csáková Ilona, Čejková Darja, Černocká Petra, Erbsová Martina Bc., Fialová Darina Mgr., Filipová Lenka, Halamová Alena PhDr., Hegerová Vendula DiS., Hrubešová Jana MUDr., Hubáčková Emma Mgr., Hučíková Ilona, Chaberová Matty, Chaloupková Vanda, Ishida Nanako, Jirousková Dagmar, Jitka Svobodová, Kahovcová Vlasta, Kaiserová Markéta, Kašparová Bohdana Bc., Kociánová Kristýna, Kolářová Šulcová Miloslava, Kopecká Jana, Kostlánová Kopečná Zuzana, Kostlánová Zuzana Ing. Arch., Kožíšková Helena Mgr., Křepelová Marie, Křistková Barbora MgA., Kubišová Marta, Kuthanová Tereza, Lelková Jana, Makovská Denisa, Málková Daniella Bc., Marcela Řezníková, Maršíková Jolana JUDr., Martinová Věra, Molavcová Jitka, Moravcová Rúčková Adéla Mgr., Pavlíková Helena Ing., Pazderková Iva, Petrová Jitka Mgr., Pozanová Alena Mgr., Radová Vlasta, Richterová Eva MUDr., Rýdlová Lucie MgA., Řezáčová Eva Mgr., Říhová Kateřina, Sklenářová Jiřina, Srncová Barbora, Srncová Emma, Staňková Lucie, Šmatolánová Drahoslava, Štindlová Iva Mgr., Štorková Pavlína, Thurnwaldová Jana Mgr., Císařová Věra, Viková Jindra, Vondrová Martina Mgr., Vosečková Alena doc. MUDr. CSc., Zadrobílková Jitka Mgr., Zálešáková Eva PhDr., Zaoralová Marta, Zelenková Jitka.

Dobrovolníci:

Anděra Jiří, Beneš Adam, Borys Dominik, Brych Pavel, Čermák Ivan, Fajfr Jan, Franče Jiří, Frimel Roman, Frolík Milan, Hrubý Radek, Chouba Tomáš, Jasinek Michal, Joško Jirka, Kamínek Jiří, Kessner Václav, Klein Josef, Kotland Tomáš, Kraus Marcel, Krček Vladimír, Krejsa Matěj, Krepindl Jiří, Kříženecký Marek Bc., Kulhánek Lukáš, Lebeda Adam, Legát Filip, Lukeš Jan, Machek Filip, Machek Jakub, Machek Josef, Maršík Jonáš, Matějka Jakub, Mlejnek Tomáš, Musil Karel, Novotný Leoš, Novotný Miroslav, Pešek Jakub, Pish Daniel, Plášil Vladimír, Polanský Pavel, Polanský Vojtěch, Pražák Aleš Ing., Rusek Jakub, Stodůlka Jiří, Špaček Igor, Štěpánek Petr, Štuc Vojtěch, Vodvárka Milan, Zbránek Josef Bc., Žák Pavel.

Dobrovolnice:

Adamírová Martina, Anděrová Jolana, Balharová Kateřina, Barnetová Stanislava, Bednářová Barbora, Bělková Renata, Beránková Magda, Borysová Tereza, Borysová Kateřina, Boukalová Hana, Brandová Michaela, Černá Jitka, Černíková Dana, Doležalová Aneta, paní Doležalová, Dvořáková Jitka, Dymáková Silva, Etfaisová Anna, Faltová Markéta, Fedorková Magdalena, Floriánová Anna, Frimelová Radka, Fultnerová Jana, Gabrielová Michaela, Gajarová Žaneta, Gnolová Štěpánka, Habancová Kristýna, Havelková Jana, Hejzlarová Radka, Holmanová Daniela, Honzíčková Kristýna, Hrubešová Barbora, Chaloupková Dagmar, Jarošová Jana, Jasinek Jana, Jašková Michaela, Ježková Marie, Ježková Tereza, Jiránková Adéla, Jirousková Dagmar, Kameníková Helena, Kavalírová Julie, Klabanová Václava, Kleinová Eva, paní Klimešová, Kobzová Petra, Kocourková Sabina, Korbelová Kateřina, Krejcarová Lenka, Kulichová Tereza, Kynčlová Tereza, Lázničková Markéta, Levínská Marie, Linhartová Iveta, Lukačiková Karolina, Lukášková Petra, Lukešová Magda, Luňáková Jana, Machačová Alena, Machek Josef, Machková Terezie, Marečková Ivana, Matějková Anna, Matějková Denisa, Matějková Dominika, Matějková Markéta, Matoušková Barbora, Matoušová Ivana, Menglerová Lenka, Mocková Veronika, Mullerová Marta, Mullerová Veronika, Nixová Lenka, Nováková Dana, Nováková Mária, Nováková Viktorie, Novotná Tereza, Nygrínová Jarmila, Obrtlíková Alena, Pajerová Zdena, paní Klimešová, Pavelková Klára, Pavlištová Kateřina, Pekařová Klára, Petráňová Lucie, Petržílková Jaroslava, Phamová Phuong Mai, Plášilová Anna, Plášilová Barbora, Pleyerová Lenka, Polanská Veronika, Pražáková Jitka, Pražáková Nikol, Rezková Šárka, Richterová Barbora, Řeháková Martina JUDr., Slezáková Anna, Slezáková Lotka, Smetanová Alžběta, Sovová Lucie, Sovová Tereza, Spišáková Kateřina, Staffová Marie, Strnadová Lucie, Šafránková Barbora, Šedivá Marta, Šimáková Michaela, Šimůnková Aneta, Šimůnková Veronika, Šmahelová Eva, Šnoblová Marta, Šťastná Denisa, Šťastná Petra, Štucová Anna, Šulcová Kamila, Tláskalová Michaela, Tomanová Jolana, Turnovská Lucie, Valterová Tereza, Vaníčková Anna, Vodáková Lucie, Vodáková Miroslava, Vondráčková Kateřina, Vondrušková Kateřina, Vyhnálková Libuše Tereza, Wolfová Marcela, Wudyová Žaneta, Zajícová Marie, Zemanová Lýdie.

Zástupci úřadů, dárci, králové, průvodci, místní koordinátoři a dobrovolníci Tříkrálové sbírky obcí a měst:

Babice, Barchov, Divec, Dohalice, Černilov, Červeněves, Černožice, Holohlavy, Hradec Králové, Hubíles, Hořiněves, Chlumec nad Cidlinou, Chuděřice, Chotělice, Levín, Libřice, Lučice, Luková, Libčany, Librantice, Lhota pod Libčany, Lovčice, Lochenice, Kratonohy, Káranice, Kladruby, Klamoš, Kosičky, Kosice, Králíky, Krásnice, Máslojedy, Mlékosrby, Myštěves, Mžany, Nechanice, Nepolisy, Nové Město, Nový Bydžov, Obědovice, Olešnice, Pamětník, Petrovice, Písek, Podoliby, Praskačka, Převýšov, Radostov, Sedlice, Smiřice, Smržov, Sloupno, Stará Voda, Stračov, Stěžery, Sadová, Skřivany, Štít, Urbanice, Vlčkovice, Všestary, Vysoká nad Labem, Smidary, Zadražany, Žižkovec. Žíželeves, Želí.

Duchovní Královéhradeckého vikariátu a římskokatolické farnosti:

Hradec Králové 1 - Katedrála Svatého Ducha, kostel Nanebevzetí Panny Marie; Kukleny - kostel Sv. Anny; Nový Hradec Králové - kostel Sv. Antonína, kostel Sv. Jana Křtitele (Zámeček); Pouchov - kostel Sv. Pavla, kostel Neposkvrněného Početí Panny Marie (Rožberk); Pražské Předměstí - kostel Božského Srdce Páně, kostel Sv. Petra (Plotiště nad Labem).

Dále farnosti: Babice, Černilov, Černožice, Číbuz, Dobřenice, Dohalice, Hněvčeves, Hlušice, Holohlavy, Hořiněves, Chlumec nad Cidlinou, Kratonohy, Libčany, Lochenice, Lovčice, Lužec nad Cidlinou, Mlékosrby, Nechanice, Nový Bydžov, Ohaře, Osice, Prasek, Rasochy, Sány, Sendražice, Stará Voda, Žiželice.

Školy, vedení škol, studenti, pedagogové:

Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína Hradec Králové, Gymnázium Boženy Němcové Hradec Králové, Gymnázium J. T. Tyla Hradec Králové, Masarykova jubilejní základní a mateřská škola Černilov, Střední škola Sion High School, Masarykova základní a mateřská škola Plotiště nad Labem, Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Stěžery, Střední škola a Základní škola Nové Město nad Metují, Vyšší odborná škola a Střední odborná škola Jana Maláta Nový Bydžov, Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola Hradec Králové, Základní a Mateřská škola Smidary, Základní a Mateřská škola Jana Pavla II. Hradec Králové, Základní a Mateřská škola Jiráskovo náměstí Hradec Králové, Základní a Mateřská škola Josefa Gočára Hradec Králové, Základní a Mateřská škola Libčany, Základní a Mateřská škola Nechanice, Základní a Mateřská škola Skřivany, Základní a Mateřská škola Stěžery, Základní škola a Mateřská škola Sion v Hradci Králové, Základní škola Holečkova Blatná, Základní škola Hořice, Základní škola Chlumec nad Cidlinou, Základní škola Jiráskovo náměstí Hradec Králové, Základní škola Kosičky, Základní škola Librantice, Základní škola Nové Město, Základní škola Praktická a speciální Nový Bydžov, Základní škola Štefcova Hradec Králové, Základní škola Zborovice, Základní umělecká škola Střezina Hradec Králové, zejména taneční kroužky pod vedením MgA. Lenky Hejnové Ph.D.

Skautské středisko sv. Jiří v Hradci Králové, Skautský oddíl Sluníčko Lochenice.

Děkujeme vám.

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

OZP přispěla 10 000 rané péči, děkujeme

Čtyři tisíce lidí se jen během prvního týdne zapojily do charitativní akce Každý krok pomáhá, kterou pořádá Oborová zdravotní pojišťovna. V rámci dubnového chození získalo finanční podpou i Středisko rané péče Sluníčko.Středisko rané péče Sluníčko

Domov pro matky s dětmi získal 30 000. Děkujeme

V rámci druhého ročníku unikátního grantového programu společnosti Tesco Vy rozhodujete, my pomáháme, který je zaměřený na podporu lokálních neziskových a příspěvkových organizací, převzal Domov pro matky s dětmi si na začátku května šek na krásných 30 000 korun. Domov pro matky s dětmi

Sterilizátor díky podpoře Plicní kliniky a společnosti Novartis

V minulém týdnu se uskutečnily dvě akce, které zásadně přispěly k zdárnému nákupu nového sterilizátoru pro do Domácí hospicovou péči Hradec Králové. Děkujeme.Domácí hospicová péče Hradec Králové

Fotbalová akce pomohla péči o děti a nevyléčitelně nemocné

Okresní fotbalový svaz Hradec Králové připravil na začátek roku 2017 7. ročník Dne partnerů OFS Hradec Králové.Služby  Rodinám s dítětem s postižením  a lidem, kteří chtějí dožít doma získaly každá 20 000 Kč. Děkujeme.

Nadace Agrofert podpořila hospicovou péči

Děkujeme Nadaci AGROFERT za finanční podporu ve výši 200 000 Kč. Vážíme si velkorysé finanční částky.  Děkujeme.Domácí hospicová péče

Elektrárny Opatovice a.s. opět podpořily péči o rodiny

Děkujeme našemu dlouhodobému sponzorovi Elektrárnám Opatovice, a.s. za finanční dar 40.000 Kč pro Středisko rané péče Sluníčko.

Statutární město Hradec Králové pomáhá hradecké Oblastní charitě

Statutární město Hradec Králové podpořilo v roce 2016 projekty Oblastní charity Hradec Králové v oblasti sociálních služeb, podpory rodin a sociální prevence. Děkujeme!

Nadace Olgy Havlové poskytla dar hradecké Oblastní charitě

Domácí hospicová péče Hradec Králové je nejmladší službou Oblastní chartiy Hradec Králové. Díky péčí plní poslední přání nevyléčitelně nemocných lidí dožít své poslední dny doma. Jejímu fungování pomáhají i finance od drobných dárců a nadací. DHP navrh loga

Krása pomoci pomohla seniorům

Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci poskytla Oblastní charitě Hradec Králové dar ve výši 20 000 Kč. Děkujeme.pečovateská služba

Senioři s pečovatelkami vyráběli podzimní dekorace

Ve čtvrtek 22. října se uskutečnilo setkání pečovatelek a pečovatelů se seniory při výrobě podzimní dekorace.Charitní pečovatelská služba

Pomozte nám

být na blízku umírajícím lidem v posledních chvílích jejich života

Staňte se členy klubu

Přátelé Domácí hospicové péče Oblastní charity Hradec Králové

Roční platba 1 800 Kč/150 Kč měsíčně zajistí domácí hospicovou péči pro jednoho pacienta na jeden den.

přihláška do klubu

přátelé Domácí hospicové péče oblastní charity Hradec Králové