SOCIÁLNÍ ŠATNÍK - Oblastní charita Hradec Králové

Nový Sociální šatník

Sociální šatník v ulici Třída E. Beneše 570 (za restaurací Kozlovka, řada obchodů pod přístřeškem).

Zastávka MHD: Velkopopovická číslo MHD 9, 18, 25, 27.

Více informací na tel. čísle 774 728 645, Gabriela Pakostová - Sociální šatník

AKTUÁLNĚ  -  PŘIJÍMÁME

• veškeré pánské zimní oblečení:  bundy, boty, kalhoty (rifle, manšestráky, oteplené kalhoty), mikiny, trika, prádlo (trenky, slipy, spodky), ponožky, čepice, rukavice, šály.

Sociální šatník

• spacáky, deky (ne péřové)
  • batohy či sportovní tašky

PŘÍJEM OBLEČENÍ je každé úterý a čtvrtek od 13 do 17 hodin. Je možné oblečení vhodit do označeného kontejneru s logem Charity u nákladové rampy v suterénu pod Šatníkem.

Výdej ZDARMA se vydává každé úterý a každý čtvrtek od 13 -17 hod. na základě  Poukázky na bezplatný odběr oblečení“ vydané  soc. odborem Města HK, Úřadem práce nebo soc.pracovnicí některého ze středisek Oblastní charity HK, případně dalšími neziskovými organizacemi, které pomáhají lidem v tíživé situaci

Výdej ZA POPLATEK  probíhá každé úterý a každý čtvrtek od 13 -17 hod. za „Příspěvek do Sbírky OCH HK“, cena dle ceníku.Sociální šatník

Prioritou činnosti Sociálního šatníku je maximálně vybavit Nouzový šatník Domu Matky Terezy, střediska sociálních služeb pro lidi bez domova, středisek OCH HK, a dále pak, dle možnosti, naplnit potřeby lidí v nouzi i ostatních organizací.

Vydávané oblečení je v pěkném a zachovalém stavu, je čisté, poskládané a roztříděné do krabic. Pracovník šatníku vždy napomáhá s výběrem a dohledáváním potřebného oblečení. Nejedná se o volný přístup do skladu šatníku, ale vždy pouze s pracovníkem šatníku. Přijímáme oblečení nepoškozené, v dobrém stavu. Ostatní věci a dary přijímáme pouze po předchozí domluvě a v omezeném míře.

Více informací : Gabriela Pakostová, 774 728 645,  495 218 934, satnik@charitahk.cz

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.