Zobrazit podle typu:

DĚTI POTŘEBUJÍ RODINU! - Hlasování v Tesco DKnL

Tesco_Klubko

DĚTI POTŘEBUJÍ RODINU

- pro tento projekt můžete hlasovat v Tesco Dvůr Králové n. L.

Tříkrálová sbírka 2019 je již spočítaná. Děkujeme vám.

Oblastní charita Hradec Králové děkuje za podporu, důvěru a pomoc při  Tříkrálové sbírce. Letošní výtěžek dosáhnul rekordní částky 1 632 029 Kč. Děkujeme Vám.

Zábavou pro dobrou věc - benefice pro domácí hospic

Ačkoliv se přišli pobavit, tak se zájmem si účastníci Křesťanského bálu, který se konal 12. ledna v královéhradeckém Adalbertinu, vyslechli pár slov o umírání.

Nadace Leontinka podpořila ranou péči

Tříkrálová koleda končí a v regionech sčítají výsledky

Tisíce dobrých skutků s novým rokem přinesla i letošní Tříkrálová sbírka. Děkujeme všem za laskavé přijetí koledníků a za důvěru. Díky štědrosti a solidaritě dárců se jim tříkrálové kasičky zatím většinou naplnily zase o něco víc než loni. Charity z darovaných peněz podpoří především své služby na pomoc nemocným a potřebným v regionech, kde byly příspěvky vybrány. Průběžné výsledky můžete sledovat zde.

Tříkrálová sbírka v Chlumci nad Cidlinou. Děkujeme Vám.

Tříkrálová sbírka v Chlumci nad Cidlinou nabírá rok od roku na intenzitě. Je to zásluhou mnoha a mnoha ochotných dobrovolníků dospělých i dětských. Je nutné však zmínit minimálně tři - Marii Křepelovou, Mgr. Evu Řezáčovou a Janu Kopeckou. Jsou nepostradatelnými, laskavými organizátorkami akce ve městě.

V Hradci Králové budou tři králové koledovat s požehnáním od biskupa Jana Vokála

Víkendové koledování v okolních obcích a městských částech Hradce Králové završí Tříkrálová sbírka v krajském městě v úterý 8. ledna, kde koledníkům požehná na cestu biskup Jan Vokál v 8 hod. v katedrále Sv. Ducha. Do ulic Hradce vyrazí kolem stovky královských trojic a budou prosit o dar na podporu domácí hospicové péče a další služby. Tříkrálovou sbírku doprovází i spousta akcí. Přijďte se podívat! Až do 20. ledna mohou také koledníci posílat momentky do celostátní Tříkrálové fotooutěže na facebooku!

Tříkrálová sbírka Chlumec nad Cidlinou

V Chlumci nad Cidlinou  bylo zapečetěno pro letošní sbírku celkem 25 kasiček. Děkujeme hlavním organizátorkám sbírky - paní Marii Křepelové, paní učitelce Mg. Evě Řezáčové a pro Kladruby a Lučice paní Janě Kopecké. Děkujeme ale také upřímně všem průvodcům i koledníkům.

Aktuálně

Darujte DMS