Kamínková aukce - ONLINE na LIVEBiD

Živá aukce se uskuteční na portále - přímý prolink na aukciLiveBid.cz .

• Limity na vybrané kamínky je možné nastavovat již od 16. června od 18 hodin.
  • Živá aukce 30. června od 18 hodin.

Kamínky přislíbili: Achrer Josef, Bachová Mrázková Ivana, Bavor Josef, Brázda Jiří, Brázdová Jaroslava, Budweisserová Irena, Bukovský Ivan, Civade Horňáková Lenka,  Čech Pavel, Čejková Darja, Červená Soňa, Daněk Zdeněk, Franta Roman, Gargulák Jaromír, Gemrot Jan,  Harant Jan, Havelková Jolana, Hegerová Vendula, Homola Jan, Holcová Veronika, Hřivnáč Tomáš, Jerie Karel, Jetela Tomáš, Jirků Zdeněk, Kašpar Adam, Kitzberger Kristian, Kitzbergerová Ingrid, Koblen Karolína, Kovanda Jiří, Kristen Jiří, Krumphanzlová Věra, Kvíčala Petr, Lamr Aleš,  Matuška Pavel, Merta Jan, Miffek Lukáš, Mrkva Martin, Myslikovjanová Barbora, Nanako Ishida, Němec Martin, Oliva Otmar, Pucholt Pavel, Rittstein Michael, Skuhravý David, Sodomka Martin, Stenclová Ivana, Surůvka Jiří, Suchý Jiří, Svoboda Jerry Jaroslav, Šedá Kareřina, Štech Adam, Večtomov Sonya, Vendlová Libuše, Viková Jindra, Vojtek Antonín, Zlamal Josef.

Dále Nejezchleba Olin, Linhart Petr.

Termín vernisáže: 16. června, Galerie Koruna, HK

Výtěžek aukce je podpoří systematickou, dlouhodobou péči o rodiny, které doma pečují o své dítě s postižením. Poradkyně rané péče dojíždí s pomocí přímo do rodin. Nikdo nezůstane bez pomoci. Poradkyně rané péče jsou velkou oporou i maminkám, které mnohdy zůstávají s dětmi osamocené.

foto kamínků: Věra Kobrová