Kamínková benefice 2019 Zobrazit fotogalerii

Kamínková benefice 2019

26. 6. 2019, 15:00 - 27. 6. 2019, 21:00 HK, Žižkovy sady u fontány Benefiční akce, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Srdečně zveme na 6. ročník kamínkové benefice pro Středisko rané péče Sluníčko

V rámci Kamínkové benefice se uskuteční

• prodej omalovaných kamínků od dětí i dospělých - 26. a 27. června 2019 od 15 do 21 hodin v Žižkových sadech. V této souvislosti je možné omalovat kamínky a doručit je do OCH HK do 26. čevna do ulice Komenského 266.
  • aukce omalovaných kamínků od výtvarníků a známých osobností - 27. června  17.30, u fontány v Žižkových sadech.

Kamínky do auce věnovali: Michael Rittstein, Matěj Macháček, Miloš Šejn, Eliška Podzimková, Barbora Dohnalová, Václav Švankmajer, Klára Sedlo, Dagmar Medzvecová, Pavel Čech, Lucie Staňková, Josef Bavor,Petr Zlamal, Roman Franta, Jan Homola,Vendula Hegerová, Zdeněk Šplíchal, Leoš Suchan, Josef Zlamal, Darja Čejková, Sonya  Večtomov, Jan Harant, Karel Jerie, Veronika Šrek Bromová, Jan Dinga, Marcela Burdová,Vlasta Kahovcová, Petra Černocká, Michal Burget, Dagmar Jirousková,Pavel Pucholt, Jitka Kamencová Skuhravá, Lukáš Miffek, Martin Mainer, Petra Vybíhalová, Jiří Kristen, Zdeněk Jirků, Vojtěch Mašek,  Zuzana Čížková, Nanako Ishida, Jiří Korn.

Kamínky budou vystaveny v Galerii Koruna od 17. 6. do 25. 6. 2019.

aukce pro fb

Nadace Divoké Husy zdvojnásobí výtěžek Divoké husy

Výtěžek celé akce je určený pro Středisko rané péče Sluníčko, které v domácím prostředí pomáhá rodinám s dítětem s postižením. Péče je pro rodiny zdarma. Vloni  jsme měli v péči 135 rodin z celého Královéhradeckého kraje.

Děkujeme za podporu : Marius Pedersen a.s., Merida Hradec Králové s.r.o., Kastt s.r.o., Dopravní podnik Hradec Králové

Petra Zíková

PR, Tříkrálová sbírka, Kruh dobrovolníků