Kamínková benefice 2021

Kamínková benefice 2021

26. 2. 2021 - 22. 6. 2021 ČR Benefiční akce, Akce pro veřejnost

Připravujeme další ročník Kamínkové benefice. Stejně jako v minulých letech zahrnuje PRODEJ kamínků od dětí a dospělých a   ONLINE aukci malovaných kamínků od zajímavých osobností. Výtěžek je určený na podporu sociální služby raná péče, která komplexně a dlouhodobě podporuje rodiny, jež doma pečují o dítě s postižením.  

 
1

1/ Malujte s námi na kamínky

Prodej omalovaných kamínků od dětí i dospělých má již v HK několikaletou tradici a koná se při příležitosti červnového Divadelního festivalu. Prodej venku se uskuteční 23. - 24. června, vždy od 15 do 21 hodin, Žižkovy sady u fontány, HK.

Omalovaným kamínkem se může připojit kdokoliv, malování libovolnou technikou. Kamínky posílejte, popřípadě osobně doručte do 23. června 2021 na adresu Oblastní charita Hradec Králové, Komenského 266, 500 03 HK, kontakt: dobro@charitahk.cz.

Kamínky jsou malované různými technikami.

aukce

2/ ONLINE aukce kamínků výtvarníků

Aukce se uskuteční na portále LIVEbid.cz . Limity na vybrané kamínky je možné nastavovat již od 16. června. Termín začátku online aukce je 30. června od 18 hodin. Vernisáž 16. června, Galerie Koruna, HK.

Kamínky přislíbili: Archer Josef, Bachová Mrázková Ivana, Bavor Josef, Brázda Jiří, Brázdová Jaroslava, Budweisserová Irena, Bukovský Ivan, Civade Hornáková Lenka, Čech Pavel, Čejková Darja, Červená Soňa, Daněk Zdeněk, Dlouhý Bedřich, Franta Roman, Gargulák Jaromír, Gemrot Jan, Harant Jan, Havalková Jolana,Hegerová Vendula, Homola Jan, Holcová Veronika, Hřivnáč Tomáš, Jerie Karel,  Jetela Tomáš, Kašpar Adam, Kovanda Jiří, Kitzberger Kristian, Kitzbergerová Ingrid, Koblen Karolína, Kristen Jiří, Kvíčala Petr, Lamr Aleš, Matuška Pavel, Merta Jan, Miffek Lukáš, Mrkva Martin, Myslikovjanová Barbora, Nanako Ishida, Němec Martin, Oliva Otmar,  Pucholt Pavel, Rittstein Michael, Sodomka Martin, Stenclová Ivana, Surůvka Jiří, Suchý Jiří, Svoboda Jerry Jaroslav, Šedá Kareřina, Štech Adam, Třešňák Vlastimil, Večtomov Sonya, Vendlová Libuše, Viková Jindra, Vojtek Antonín, Zdeněk Jirků, Zlamal Josef.

Představení autorů + fota kamínků na stránce AUKCE - postupně doplňujeme obrázky kamínků.

 

 Výtěžek pro ranou péči

Raná péče pomáhá rodinám, které doma pečují o dítě s postižením. Péče je zdarma, pro rodiny z celého 130 rodin z celého Královéhradeckého kraje. Poradkyně dojíždí s pomocí a úsměvem za dětmi a maminkami přímo do domácností. Vloni bylo v péči  130 rodin.

Konzultace na Sluníčku

 

Petra Zíková

PR, Tříkrálová sbírka, Kruh dobrovolníků
Tel.: 495 516 098 E-mail: ZhoB5YUSYanBZd5%65pJ