ONLINE Kamínková aukce na LiveBid pro ranou péči

ONLINE Kamínková aukce na LiveBid pro ranou péči

16. 6. 2021, 08:00 - 30. 6. 2021, 23:59 Livebid.cz Benefiční akce, Akce pro veřejnost

Letos premiérově se koná Kamínková aukce omalovaných kamínků na portále LiveBid.cz. Živá aukce začíná v neděli 30. června od 18 hodin. Již od 16. června je možné vkládat limity k vybraným kamínkům. Výtěžek podpoří Středisko rané péče Sluníčko, které podporuje rodiny v péči o své děti s postižením v domácím protředí.

aukce

ONLINE aukce kamínků výtvarníků

Aukce se uskuteční na portále LiveBid.cz .

  • Limity na vybrané kamínky je možné nastavovat již od 16. června od 18 hodin.
  • Termín začátku online aukce je 30. června od 18 hodin.

Kamínky přislíbili: Archer Josef, Bachová Mrázková Ivana, Bavor Josef, Brázda Jiří, Brázdová Jaroslava, Budweisserová Irena, Bukovský Ivan, Civade Hornáková Lenka,  Čech Pavel, Čejková Darja, Červená Soňa, Daněk Zdeněk, Dlouhý Bedřich, Franta Roman, Gargulák Jaromír, Gemrot Jan, Havelková Jolana, Harant Jan, Hegerová Vendula, Homola Jan, Holcová Veronika, Hřivnáč Tomáš, Jerie Karel, Jetela Tomáš, Jirků Zdeněk, Kašpar Adam, Kitzberger Kristian, Kitzbergerová Ingrid, Koblen Karolína, Kovanda Jiří, Kristen Jiří, Krumphanzlová Věra, Kvíčala Petr, Lamr Aleš,  Matuška Pavel, Merta Jan, Miffek Lukáš, Mrkva Martin, Myslikovjanová Barbora, Nanako Ishida, Němec Martin, Oliva Otmar, Pucholt Pavel, Rittstein Michael, Skuhravý David, Sodomka Martin, Stenclová Ivana, Surůvka Jiří, Suchý Jiří, Svoboda Jerry Jaroslav, Šedá Kareřina, Štech Adam, Třešňák Vlastimil,Večtomov Sonya, Vendlová Libuše, Viková Jindra, Vojtek Antonín, Zdeněk Jirků, Zlamal Josef.

Termín vernisáže: 16. června, Galerie Koruna, HK

Výtěžek pro ranou péči

Raná péče pomáhá rodinám, které doma pečují o dítě s postižením. Péče je zdarma, pro rodiny z celého 130 rodin z celého Královéhradeckého kraje. Poradkyně dojíždí s pomocí a úsměvem za dětmi a maminkami přímo do domácností. Vloni bylo v péči 130 rodin.

Konzultace na Sluníčku

 

 

 

Kamínková benefice od dětí a dospělých

 
1

Kamínky od dětí a dospělých

Omalované kamínky od dětí i dospělých majíjiž v HK několikaletou tradici. Akce se koná se při příležitosti červnového Divadelního festivalu. ve dnech 23. - 24. června, vždy od 15 do 21 hodin, Žižkovy sady u fontány, HK.

Omalovaným kamínkem se můžete připojit i Vy. Kamínky posílejte, popřípadě osobně doručte do 23. června 2021 na adresu Oblastní charita Hradec Králové, Komenského 266, 500 03 HK, kontakt: dobro@charitahk.cz.

Kamínky jsou malované různými technikami.

Petra Zíková

PR, Tříkrálová sbírka, Kruh dobrovolníků
Tel.: 495 516 098 E-mail: ZhoB5YUSYanBZd5%65pJ