Sociální šatník

SATNIKSociální šatník se nachází v ulici Třída E. Beneše 570 (za restaurací Kozlovka, řada obchodů pod přístřeškem). Zastávka MHD: Velkopopovická číslo MHD 9, 18, 25, 27.

AKTUÁLNĚ - PŘIJÍMÁME
  • zachovalou pánskou a dámskou obuv -zima
  • pánské zimní oblečení: bundy, boty, kalhoty (rifle, manšestráky, oteplené kalhoty), mikiny, trika, prádlo (trenky, slipy, spodky), ponožky, čepice, rukavice, šály.
  • batohy či sportovní tašky

PŘÍJEM OBLEČENÍ je každé úterý a čtvrtek od 13 do 17 hodin. Je možné oblečení vhodit do označeného kontejneru s logem Charity u nákladové rampy v suterénu pod Šatníkem.

Výdej ZDARMA se vydává každé úterý a každý čtvrtek od 13 -17 hod. na základě Poukázky na bezplatný odběr oblečení“ vydané soc. odborem Města HK, Úřadem práce nebo soc.pracovnicí některého ze středisek Oblastní charity HK, případně dalšími neziskovými organizacemi, které pomáhají lidem v tíživé situaci.

Výdej ZA POPLATEK probíhá každé úterý a každý čtvrtek od 13 -17 hod. za „Příspěvek do Sbírky OCH HK“, cena dle ceníku.

Prioritou činnosti Sociálního šatníku je maximálně vybavit Nouzový šatník Domu Matky Terezy, střediska sociálních služeb pro lidi bez domova, středisek OCH HK, a dále pak, dle možnosti, naplnit potřeby lidí v nouzi i ostatních organizací.

Vydávané oblečení je v pěkném a zachovalém stavu, je čisté, poskládané a roztříděné do krabic. Pracovník šatníku vždy napomáhá s výběrem a dohledáváním potřebného oblečení. Nejedná se o volný přístup do skladu šatníku, ale vždy pouze s pracovníkem šatníku. Přijímáme oblečení nepoškozené, v dobrém stavu. Ostatní věci a dary přijímáme pouze po předchozí domluvě a v omezeném míře.

Zodpovědná pracovnice : Gabriela Pakostová, 774 728 645, satnik@charitahk.cz