Děti dětem - každoroční akce ˇGočárovkyˇ" pro děti ze Sluníčka
19. prosince 2018 Aktuálně raná péče

Děti dětem - každoroční akce ˇGočárovkyˇ" pro děti ze Sluníčka

Benefiční akce, kterou uskutečnila ZŠ Josefa Gočára v HK, podpořila činnost Střediska rané péče Sluníčko.Děkujeme dětem i pedagogům za podporu. .

Středisko rané péče Sluníčko

V pondělí 17. prosince se uskutečnila benefiční akce dětí a pedagogů ze ZŠ Josefa Gočára. ilustrační foto ze Základní školy J.Gočára HKKaždoročně se v tělocvičně školy sejde mnoho dětí, které jsou šikovné a mají dovedné ruce a svým spolužákům nabízí možnost koupit hezký vánoční dáreček pro jejich blízké. Část peněz, které děti získají mohou darovat do kasičky. Část výtěžků darují rodiče v rámci dobrovolného vstupu.

Děkujeme dětem, pedgogům a dalším, kteří přispěli za finanční dar ve výši 4 800 Kč. Vážíme si ochoty a vstřícnosti pomáhat dětem a jejich rodičům, které pomoc potřebují.

Výtěžek byl určený pro Středisko rané péče Sluníčko, které nabízí pomoc a podporu rodinám s dětmi s postižením do sedmi let věku, a to přímo v jejich domácím prostředí. pomáhají jim zvládnout těžkou životní situaci a jsou dětem i rodičům velikou oporou a pomocí. Péče je zdarma. Více o Sluníčku.

charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.