Tříkrálová sbírka 2019 je již spočítaná. Děkujeme vám.

Oblastní charita Hradec Králové děkuje za podporu, důvěru a pomoc při  Tříkrálové sbírce. Letošní výtěžek dosáhnul rekordní částky 1 632 029 Kč. Děkujeme Vám.

Tříkrálová sbírka v Chlumci nad Cidlinou. Děkujeme Vám.

Tříkrálová sbírka v Chlumci nad Cidlinou nabírá rok od roku na intenzitě. Je to zásluhou mnoha a mnoha ochotných dobrovolníků dospělých i dětských. Je nutné však zmínit minimálně tři - Marii Křepelovou, Mgr. Evu Řezáčovou a Janu Kopeckou. Jsou nepostradatelnými, laskavými organizátorkami akce ve městě.

Tříkrálová sbírka Chlumec nad Cidlinou

V Chlumci nad Cidlinou  bylo zapečetěno pro letošní sbírku celkem 25 kasiček. Děkujeme hlavním organizátorkám sbírky - paní Marii Křepelové, paní učitelce Mg. Evě Řezáčové a pro Kladruby a Lučice paní Janě Kopecké. Děkujeme ale také upřímně všem průvodcům i koledníkům.

Tříkrálová sbírka 2019 ve Vysoké nad Labem

Letos pojedenácté vyšli tři králové do ulic Vysoké nad Labem, a to v sobotu 5. ledna 2019

Víkendová "tříkrálovka" byla plná radosti a úsměvu

Vloni bylo v sobotu na koledu krásně, letos skoro celý den propršelo. Přesto byly ohlasy na koledování velmi pozitivní. Tři králové si vykoledovali mnohde i dobroty navíc a průvodci měli co dělat, aby unesli plné tašky mlsot a dobrot pro malé koledníky. Zbývá ještě neděle.

Tříkrálová sbírka  2019

Příprava na lednovou Tříkrálovou sbírku je již v plném proudu. K Oblastní charitě Hradec Králové se v  dalším ročníku připojí nově také Sovětice, Lejšovka, Lodín a Rosnice. loho tks

Dobrovolníci pekli perníčky pro nemocné a seniory

Rok se sdobrovolníciešel s rokem a již se opět sešla parta dobrovolníků, kteří napekli voňavé perníčky pro klienty.

Národní potravinová sbírka je mnohokrát veliké DÍKY

V sobotu 11. listopadu se uskutečnil již 5. ročník Národní potravinové sbírky. Z obchodních domů, které organizačně zajišťovala OCH HK, se do skladu Potravinové banky dostalo celkem 5 642 kg potravin a  627 kg produktů drogerie.

Národní potravinová sbírka je jedno veliké DÍKY

Sobotní potravinová sbírka se blíží

V sobotu 11. listopadu 2018 se v čase 8 - 18 hodin uskuteční Národní potravinová sbírka. Oblastní charita Hradec Královéé zajišťuje sbírku v V Hradci Králové v 8 obchodech.

Aktuálně

Darujte DMS