Dobrovolníci v roce 2018

Podpora dobrovolníků je pro hradeckou Oblastní charitu již nepostradatelnou pomocí. Mnoho dobrovolníků pomáhá pravidelně, jiní se účastní nárazově benefičních akcí, či různých pracovních brigád. dobrovolních hradecké Oblastní charity

Leden, za kamna vlezem, neplatí ale v hradecké Oblastní charitě

Péče o ty, kteří pomoc potřebují, je v Oblastní charitě Hradec Králové nepřetržitý, nekonečný proces. Odborníci v sociální oblasti i odborný zdravotnický personál v jednotlivých zařízeních hradecké Oblastní charity jsou v denním kontaktu s lidmi, co péči a pomoc hledají.

Pohádka za Tříkrálovou sbírku

promítání pohádky pro děti z Tříkrálové sbírky

Úplnou tečkou za letošní Tříkrálovu sbírkou bylo promítání české pohádky pro koledníky krále, průvodce i rodiče.

Tradiční karneval pro děti ze Sluníčka

V sobotu  19. ledna 2019 se sešly rodiny, které spolupracují se Střediskem rané péče Sluníčko, poradkyně rané péče a dobrovolníci v tělocvičně ZŠ v Předměřicích nad Labem.  Ale nebylo to jen tak obyčejné setkání...

Ohlednutí za Tříkrálovým koncertem v Hradci Králové

V neděli 6. ledna proběhl v kostele Nanebevzetí Panny Marie první ročník Tříkrálového koncertu, který vynesl 13 786 korun.

Tříkrálová sbírka 2019 je již spočítaná. Děkujeme vám.

Oblastní charita Hradec Králové děkuje za podporu, důvěru a pomoc při  Tříkrálové sbírce. Letošní výtěžek dosáhnul rekordní částky 1 632 029 Kč. Děkujeme Vám.

Tříkrálová sbírka v Chlumci nad Cidlinou. Děkujeme Vám.

Tříkrálová sbírka v Chlumci nad Cidlinou nabírá rok od roku na intenzitě. Je to zásluhou mnoha a mnoha ochotných dobrovolníků dospělých i dětských. Je nutné však zmínit minimálně tři - Marii Křepelovou, Mgr. Evu Řezáčovou a Janu Kopeckou. Jsou nepostradatelnými, laskavými organizátorkami akce ve městě.

Tříkrálová sbírka Chlumec nad Cidlinou

V Chlumci nad Cidlinou  bylo zapečetěno pro letošní sbírku celkem 25 kasiček. Děkujeme hlavním organizátorkám sbírky - paní Marii Křepelové, paní učitelce Mg. Evě Řezáčové a pro Kladruby a Lučice paní Janě Kopecké. Děkujeme ale také upřímně všem průvodcům i koledníkům.

Tříkrálová sbírka 2019 ve Vysoké nad Labem

Letos pojedenácté vyšli tři králové do ulic Vysoké nad Labem, a to v sobotu 5. ledna 2019

Víkendová "tříkrálovka" byla plná radosti a úsměvu

Vloni bylo v sobotu na koledu krásně, letos skoro celý den propršelo. Přesto byly ohlasy na koledování velmi pozitivní. Tři králové si vykoledovali mnohde i dobroty navíc a průvodci měli co dělat, aby unesli plné tašky mlsot a dobrot pro malé koledníky. Zbývá ještě neděle.

Aktuálně

6. 3. 2019 — 24. 6. 2019

Namalujte kamínek pro děti z rané péče

6. 3. 2019 — 10. 7. 2019