On-line Kamínková aukce pro Lůžkový hospic

V neděli 26. června se konala on-line Kamínková aukce omalovaných kamínků na portále LiveBid.cz. Výtěžek aukce je 165 300 Kč. Děkujeme Vám.

Kamínky do aukce darovali: Bachová Ivana, Balabán Daniel, Bavor Josef, Bornová Erika, Brázda Jiří, Brázdová Jaroslava, Brodský Marek, Bukovský Ivan, Cajthaml David, Čech Pavel, Čejková Darja, Daněk Zdeněk, De Montfort Rosana, Fiala Petr, Forman Pavel, Franta Roman, Gargulák Jaromír, Geislerová Věra, Hábl Patrik, Haluzová July, Harant Jan, Hegerová Vendula, Hlinovská Markéta, Hřivnáč Tomáš, Jetela Tomáš, Jirků Zdeněk, Kaláb Jan, Karel Jerie, Kašpar Adam, Kavan Jan, Kitzbergerová Ingid, Kovanda Jiří, Kristen Jiří, Krumphanzlová  Věra, Málek Štěpán, Málková M. Natálie, Matuška Pavel, Merta Jan, MICL, Miffek Lukáš, Miklinová Galina, Myslíkovjanová Barbora, Nanako Ishida, Němec Martin, Novák Roman, Olmer Matěj, Pištěk Jan, Pucholt Pavel, Rittstein Michael, Roučka Pavel, Ryzá Natálie, Sís Petr, Skuhravá Jitka, Suchan Leoš, Svoboda Jerry Jaroslav, Špaňhel Jakub, Štenclová Ivana, Vašíček Pavel, Večtomov Sonya, Vendlová Libuše, Veselý Petr, Viková Jindra, Vlna Ladislav, Vojtek Antonín, Zichová Tereza.

Výtěžek online aukce kamínků je určena na podporu projektu výstavby Lůžkového hospice ve Stěžerách

Děkujeme všem výtvarníkům za vstřícnost a ochotu. Velice si vážíme si spolupráce a důvěry. Děkujeme Livebid.cz za poskytnutí důstojného prostředí pro aukci, děkujeme Galerii Koruna.