Aktivity Oblastní charity Hradec Králové jsou podporovány  z ESF

ESF - podpora sociálních služeb

Dárci roku 2016

Děkujeme všem spolupracujícím úřadům, organizacím, dárcům, dobrovolníkům, spolupracovníkům, příznivcům, ale také rodinným příslušníkům, všem, kteří jakýmkoliv způsobem podpořili a podporují naše úsilí. Je však těžké vyjmenovat všechny jednotlivě, mnozí zůstávají v anonymitě.

V roce 2016 nás finančně podpořili:

Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky, Ministerstvo vnitra České republiky, Statutární město Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Královéhradecký kraj v rámci projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji IV z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost, Úřad práce České republiky – Hradec Králové, město Broumov, město Dvůr Králové nad Labem, město Hořice, město Chlumec nad Cidlinou, město Jaroměř, město Jičín, Město Kostelec nad Orlicí, Město Náchod, Město Nový Bydžov, Město Rychnov nad Kněžnou, Město Smiřice, Obec Černilov, Obec Všestary, Obec Vysoká nad Labem.

Nadace České spořitelny, Nadace ČEZ, Nadace Jedličkova ústavu, Nadace Leontinka, Nadace Taťány Kuchařové, Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové, Nadační fond Agrofert, Nadační fond AVAST, Nadační fond Veolia. AMComputers s. r. o.

ARROW International ČR, a. s., Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína Hradec Králové, Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů v České republice, Contract Medical International, spol. s r. o., Diecézní katolická charita Hradec Králové, DM drogerie markt s. r. o., Elektrárny Opatovice, a. s., ELLA – CS, s. r. o., Fa RENE a. s., Fórum dárců, Frauenmissionswerk im Bistum Münster, HANZO Production, spol s r. o., Isolit - Bravo, spol. s r. o., ISP Hradec Králové, a. s., JIPA servis s. r. o., JUDr. František Loskot, CSc., KASTT, spol. s r. o., Klicperovo divadlo, o. p. s., kostel Neposkvrněného Početí Panny Marie (Rožberk), Lékárna U zlatého Lva – PharmDr. Martin Mašát, LI – CA spojovací materiál s. r. o., LogEx logistics s. r. o., Marius Pedersen a. s., MEGAS s. r. o., MENOP s. r. o., Merida Hradec Králové, s. r. o., MUDr. Eva Richterová – HK, s. r. o., Multikulturverein Vőlkerverständingung e. V. Blomberg, SRN, NAD obal s. r. o., Občanské sdružení Sloni v porcelánu, PETROF, spol. s r. o., Plicní klinika Fakultní nemocnice Hradec Králové, POLYMED medical CZ, a. s., ProjectSoft HK a. s., SGJW Hradec Králové spol. s r. o., Stock - Trade Industry s. r. o., STYLBAU, s. r. o., Tempe – Pavel Stanček, Ulita Černilov z. s., ZŠ a MŠ Josefa Gočára Hradec Králové, ZŠ Na Habru v Hořicích.

Páni :

Adlaf Oldřich, Bukovský Oldřich, Czernin Jan Mgr., Čipera Karel, Derner Michal Ing., Dušek Radomír, Eliášek Jiří, Exner Jaroslav, Faist Michal, Fičura Milan MUDr., pan Faltys, Foret Robert, Frolík Michal, Hájek Petr, Havel Eduard MUDr., Hlaváč Jiří Ing., Hušek Pavel, Kaďousek Jaroslav, Karvai Eduard, pan Knoll, Kučera Jaroslav, Matěna Jaromír, Morávek Libor, Mottl Václav Ing., Mrnka Jiří, Nečas Pavel PhDr., Nejedlý Miloslav Ing., Nešpor Jan Mgr., Novák Evžen, Novák Zdeněk, Pavlata Jaroslav, Rejsek Ondřej Mgr., Skryba Petr, Smetiprach Václav, Syrovátka Lukáš, pan Šturma, Toman Ondřej, Tomek Martin, Věcek František, Večeřa Martin, Večeřa Petr, Vošoust Petr, Zachariáš Petr.

Paní :

Bajerová Renáta, Baldrychová Markéta Bc., Bergerová Jana, Brožová Katarína, Bukačová Olga, Demlová Soňa, Dolénková Tereza, Dvořáková Marie, Gregorová Michala, Gregorová Zdena, Hofmanová Božena, Horká Bohumila, Hornychová Helena MUDr., Hrčková Anna, Hronešová Eva, Hrubá Jana, Hrubá Martina, Hrušková Lenka, Hüls Beate, Hynková Jitka, Jelínková Irena, Johnová Lenka, Kadečková Marie, Karlíková Jana, Kašparová Bohdana Bc., Kolarová Lada, Kolčavová Petra, Kollarová Jana Mgr., Kopecká Jana, Kotrčová Jitka, Kurková Hana, Lastovičková Anna, Mádlová Jana, Melicharová Viktorie Ing., Menyhártová Radka, Mušková Tereza, Němcová Ludmila, Nováková Iva,paní Křikavová, paní Simonová, paní Skořepová, paní Vargová Hloušková, Pecháčková Emílie, Pešková Helena Ing., Petráčková Dana, Sapišáková Božena, Schwarzerová Marie, Sidláková Marie, Součková Martina, Suková Jana, Tichá Hana, Trdlikátová Eliška, Valentová Eva, Vaňásková Barbora, Vaňková Dana Mgr., Vízková Lenka, Vosečková Alena Doc. MUDr., Vratislavová Marie Ing., Wellering Anni, Zadrobílková Jitka Mgr., Ženíšková Jitka.

Manželé Hrčkovi Anna a Václav, Chrtkovi Iveta a Milan, Matějkovi Štěpánka a Miroslav, Miženkovi Dita a Daniel, Novotní Monika a Petr, Simonovi Martina a Igor,Šimkovi Michaela a Adam, Špačkovi Renata a Igor, Špulákovi Renata a Ondřej, Zíkovi Petra a Pavel.

V roce 2016 nám dále pomohli a podporují nás

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců, bank, pojišťoven a stavebnictví, Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Zaměstnanecká pojišťovna Škoda, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky.Agentura Armentum, agentura MAX 1 marketing, s. r. o., Alltoys, spol. s r. o.,Anna aBarbora Slezákovy, Biskupství královéhradecké, Botanicus, spol. s r. o., Byznys pro společnost, Canto s. r. o., Centrum Lhota pod Libčany, Centrum zábavy a sportu FOMEI a. s., Cukrárna U Flašinetáře Hradec Králové, Český hydrometeorolo- gický ústav, Český klub podnikatelů, Český rozhlas Hradec Králové, Český zálesák, ČSOB a. s. , ČEZ a. s. Hradec Králové, děti i dospělí z výtvarné dílny U Velryby z Knihov-ny města Hradec Králové, děti a maminky z Kratonoh, děti z knihovny z Žíželevsi, Diecézní katolická charita Hradec Králové, Divadlo Drak a Mezinárodní institut figurálního divadla o. p. s., DM drogerie Markt ČR, Domov důchodců U Biřičky Hradec Králové, Domov Petra Mačkov, Dopravní podnik město Hradec Králové a. s., Emco spol. s r.o., ETCIMEX spol. s r. o., Fakultní nemocnice Hradec Králové, Farní charita Náchod – Dům na půli cesty, Farní informace, Galerie Artičok, Galerie Koruna, Goldfein CZ s. r. o., Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje, Hospital Kuks, Hrad a Zámek Staré Hrady, Hrad Pecka, Hrad Valdštějn, Hradecká pekárna s. r. o., Hradecké Lvice – Sokol Hradec Králové, Hradecké služby a. s., Hradecký deník, Hvězdárna aplanetárium v Hradci Králové, Infocentrum Hradec Králové, Ing. Miroslav Kurka – TRADEX, Jiráskovo divadlo Nový Bydžov, Jordi ́s Chocolate s. r. o., Kaufland Česká republika, v. o. s., pobočka Hradec Králové, Klicperovo divadlo, o. p. s., Klinika onkologie a radioterapie Fakultní nemocnice Hradec Králové, Klub žen Roudnice, kontrapunkt z.s., Kooperativa pojišťovna, a. s., Vienna Insurance Group, Kosmetika Fleur de Santé, s. r. o., Královéhradeckáprovozní a. s., Královéhradecký dětský sbor Jitro pod vedením Prof. Jiřího Skopala, KRUK Česká a Slovenská republika s. r. o., Lanové centrum Mgr. Pavel Balda – Stříbrný rybník Hradec Králové, Laxus z. ú., LEDER – PELLICCE, s. r. o., Lesy České republiky s. p., Hradec Králové, Lidl Hradec Králové, maminky a děti od Marcely Wolfové z Dubiny, Marius Pedersen a. s., Markéta Černá – Catapult International medi-tech Hradec Králové, Mateřská škola Daneta Hradec Králové, Mateřská škola logopedická Kvítek Hradec Králové, Mateřská škola Malšova Lhota Hradec Králové, Mateřská škola Pohádka Hradec Králové, Mateřská škola Pouchov Hradec Králové, Mateřská škola Sedmikráska Hradec Králové, Mateřská škola Štefcova Hradec Králové, Mateřská škola, Speciální základní škola a Praktická škola Hradec Králové, Mateřské centrum Kačka Hradec Králové, Mateřské centrum Kapička Jičín, Mateřské centrum Roudnice, Mateřské centrum Sedmikráska, McDonalds Hradec Králové, Město Chlumec nad Cidlinou, Mgr. Jana Fišerová – Vzdělávací agentura, Mountfield HK, a. s., Muzeum Východních Čech Hradec Králové, Mýdlárna U dvou koček, Nartys s.r. o., Nové Adalbertinum, Obří akvárium Hradec Králové, OC Atrium, OC Futurum, Orlice park shopping, Péče o duševní zdraví z.s., Petrof, spol. s r.o., Pharmos a. s., pod vedením vychovatelky Vlasty Radové pacienti Dětské kliniky Fakultní nemocnice Hradec Králové, Policie České republiky, Potravinová banka Hradec Králové, z. s., Pracovníci České spořitelny a. s. Hradec Králové, pracovníci pojišťovny Kooperativa, a. s. – Strom pro lepší život, Rádio Černá hora,Rádio Proglass, Rodinný zábavní park Tongo, S4B s. r. o., Salinger z. s. – Komunitní centrum Zip, Saneca Trade s. r. o., Servis prádelenského zařízení – pan Štandera,Sněžka – výrobní družstvo Náchod, Sportvisio, z. s., Správa nemovitostí Hradec Králové, Stil trade s. r. o., Státní hrad Kunětická hora, Státní zámky Opočno, Ratibořice, Náchod, Studio DVA divadlo, SVUS Pharma a.s., Swobi s. r. o., Tesco Březhrad, Tesco Futurum, Tesco Jaroměř, Tesco nám. 28. října Hradec Králové, Těžební písková s. r. o., TV NOE,týdeník Radnice, Ulita Černilov, Univerzita Hradec Králové, YATE spol. s r. o.,Zábavní centrum A – sport Malšovice, Zámek Hrádek u Nechanic, Zámek Nové Hrady, Zámek Nové Město nad Metují, ZOO Dvůr Králové nad Labem, ZŠ Libčanya Mgr. Jana Srpková.

Páni :

Anderle Jiří, Bavor Josef PhDr., Born Adolf, Brázda Jiří, Čech Pavel, Enge Tomáš, Fink Zdeněk MUDr., Hudeček Václav, Chabera Milan, Jeřábek Jan, Jílek Martin PhDr. Ph.D., Jirků Zdeněk, Korn Jiří, hudební skupina Kryštof, Kvasnička Jan, Lemfeld Bohumil, Málek Štěpán, Nebeský Michal, Nesnídal Dalibor, Novák Zdeněk Mgr., Pavlíček Michal, Pirk Jan MUDr., Plachý Jaromír MgA., Plocek Vladimír, Pucholt Pavel, Ruppert Matěj, Sklenář Jan, Svoboda David DiS., Svoboda Jan PhDr., Šiffel Miloslav ICLic., Škrlík Libor, Šolta Drahoslav, Vávra David, Zbořil Martin Ing.

Paní :

Beránková Šárka, Bergrová Veronika, Borůvková Iveta, Budweiserová Irena, Čapková Marika, Čejková Darja, Černocká Petra, Červená Soňa, Erbsová Martina Mgr., Fialová Darina Mgr., Halamová Alena PhDr., Havlová Dagmar, Hegerová Vendula DiS., Hejnová Lenka, Ph.D., Hejnová Zuzana, Hubáčková Ema Mgr., Chaberová Matty, Jirousková Dagmar, Kahovcová Vlasta, Kolářová Šulcová Miroslava, Kostlánová Kopečná Zuzana, Kostlánová Zuzana Ing. arch., Kožíšková Helena Mgr., Křepelová Marie, Lelková Jana, Maršíková Jolana JUDr., Martinová Věra, Moravcová Adéla, Nanako Ischida, Pavlíková Helena Ing., Pechová Ladislava, Petrová Jitka Mgr., Pozanová Alena Mgr., Radová Vlasta, Řezáčová Eva Mgr., Siniaková Kateřina, Sommerová Olga, Srncová Barbora, Staňková Lucie, Stašáková Iva Ing., Špačková Tereza, Verešová Andrea, Viková Jindra, Zálešáková Eva PhDr., Zaoralová Marta, Zárubová Nikola, Zelenková Jitka.

Dobrovolníci :

Bača Petr, Bělka Dan, Beneš Adam, Brych Pavel, Kotásek David, Borys Dominik, Faist Michal, Fajfr Jan Bc et Bc., Janovský Ondřej, Jaroměřský Josef, Jirout Milan, Jiříček Pavel, Joško Jiří, Kameník Jiří, Klika Jan, Kraus Marcel, Krček Vladimír, Krejsa Matěj, Křivka Jan, Kříženecký Marek, Kundrát Stano, Lebeda Adam, Lukeš Jan, Machek Jakub, Machek Filip, Machek Jáchym, Matějka Jakub, Musil Karel, Novotný Miroslav, Petráček Michal, Pihrt Jan, Pish Daniel, Pithart Ladislav, Plášil Vladimír, Ragula Petr, Rusek Jakub, Ryška Ivo, Řezáč Vít, Sedlák Štěpán, Stodůlka Jiří, Struna Václav, Štěpánek Petr, Štulc Vojtěch, Tomáš Vaníček, Trojovský Jan, Včelák Pavel, Vinklárek Tobias, Vodvárka Milan, Vosátko Dominik,Záruba Mirek, Zbránek Josef Bc, Zilvar Jan, Žák Pavel.

Dobrovolnice :

Adamírová Martina, Anděrová Jolana, Barnetová Stáňa, Bělková Renata,Beránková Pavla, Borysová Kateřina, Borysová Tereza, Boukalová Hana,Bramborová Zdena, Březinová Petra, Čejpová Lenka, Černá Ilona, Černá Klára, Černá Monika, Černá Nikola, Černá Věra, Černíková Dana, Divíšková Lucie,Doležalová Aneta, Dvořáková Jitka, Matějková Ema, Faltová Karolína,Faltová Markéta, Frimlová Radka, Gabrielová Michaela, Gavodová Gábina,Glogarová Ludmila, Gnolová Štěpánka, Havelková Jana, Holmanová Daniela, Horná Eva, Hrubešová Bára, Chaloupková Dagmar, Chrobáková Veronika,Jarkovská Kateřina, Jasinek Jana, Ježková Alena, Junková Petra, Kalčíková Monika, Kaplanová Hana, Kiruykhina Violetta, Klimešová Olga, Knapová Ilona, Kobzová Petra, Kocourková Sabina, Kollarová Jana, Korbelová Kateřina, Košťálová Pavlína,Kovačíková Radka, Kozáková Naďa, Králíčková Anežka, Králíková Pavlína,Kropáčková Eva, Lacinová Vladka, Lednová Tereza, Lešenská Marta, Levínská Marie, Linhartová Iveta, Lukášková Petra, Lukaštíková Radka, Lukešová Magda,Maďová Michaela, Marečková Iva, Marková Barbora, Matějková Anna,Matějková Markéta, Matoušková Barbora, Menglerová Lenka, Michlová Anna,Mocková Tereza, Mocková Veronika, Mrštíková Markéta, Müllerová Marta,Müllerová Veronika, Němečková Eva, Nixová Lenka, Nováková Viktorie,Novotná Tereza, Nygrínová Jarmila, Pařízková Radka, Pavlíčková Tereza,Petržílková Jana, Petržílková Jaroslava, Petržílková Jitka, Phamová Mai, Plášilová Anna, Plášilová Barbora, Pleyerová Lenka, Pokorná Alexandra,Polívková Kateřina, Procházková Barbora, Procházková Jana, Prokopová Iva, Rindová Iva, Řeháková Martina, Smetanová Karolína, Smolová Kateřina, Sommerová Šárka, Sovová Lucie, Sovová Tereza, Spišáková Kateřina, Spišáková Marie, Stoklasová Michala, Svatáková Marcela, Šedivá Marta, Šitlerová Lucie, Škrášková Kateřina, Šmejcová Petra, Štáfková Kristýna, Šťastná Denisa, Štulcová Anna, Tjuková Galina, Tkáčová Bea, Tláskalová Michaela, Tomanová Jolana, Trojanová Drahomíra, Turnovská Lucie, Valterová Tereza, Vaníčková Anna, Vaníčková Jana, Veselá Lenka, Vinklárková Petra, Vítovcová Barbora, Voglová Marie, Vondrušková Kateřina, Vyhnálková Tereza, Weinzetlová Tereza, Weisová Štěpánka, Wolfová Marcela, Záhorová Anežka, Zajícová Marie, Zemanová Lýdie, Zenklová Lucie, Wudyová Žaneta.

Zástupci úřadů, dárci, králové, průvodci, místní koordinátoři a dobrovolníci Tříkrálové sbírky obcí a měst:

Babice, Černilov, Černožice, Divec, Dohalice, Holohlavy, Hradec Králové, Hubíles, Hořiněves, Chlum, Chlumec nad Cidlinou, Chotělice, Chudeřice, Káranice, Kladruby, Klamoš, Kosičky, Kosice, Králíky, Kratonohy, Krásnice, Lhota pod Libčany, Libčany, Librantice, Libřice, Lochenice, Lovčice, Loučná Hora, Lučice, Luková, Lužec nad Cidlinou, Máslojedy, Michnovka, Mlékosrby, Mokrovousy, Myštěves, Mžany, Nechanice, Nepolisy, Nové Město, Nový Bydžov, Obědovice, Olešnice, Pamětník, Petrovice, Písek, Praskačka, Převýšov, Radostov, Rozběřice, Sadová, Skřivany, Sloupno, Smidary, Smiřice, Smržov, Stará Voda, Stěžery, Stračov, Světí, Štíty, Urbanice, Vlčkovice,Všestary, Vysoká nad Labem, Zadražany, Žižkovec, Žíželeves, Želí.

Duchovní Královéhradeckého vikariátu a římskokatolické farnosti:

Hradec Králové 1 – Katedrála Svatého Ducha, kostel Nanebevzetí Panny Marie; Kukleny – kostel Sv. Anny; Nový Hradec Králové – kostel Sv. Antonína, kostel Sv. Jana Křtitele (Zámeček); Pouchov – kostel Sv. Pavla, kostel Neposkvrněného Početí Panny Marie (Rožberk); Pražské Předměstí – kostel Božského Srdce Páně, kostel Sv. Petra (Plotiště nad Labem).

Dále farnosti:

Babice, Černilov, Černožice, Číbuz, Dobřenice, Dohalice, Hněvčeves,Hlušice, Holohlavy, Hořiněves, Chlumec nad Cidlinou, Kratonohy, Libčany, Lochenice, Lovčice, Lužec nad Cidlinou, Mlékosrby, Nechanice, Nový Bydžov, Ohaře, Osice, Prasek, Rasochy, Sány, Sendražice, Stará Voda, Žiželice.

Školy, vedení škol, studenti, pedagogové:

Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína Hradec Králové, Gymnázium Boženy Němcové Hradec Králové, Gymnázium J. K. Tyla Hradec Králové, Masarykova jubilejní základní a mateřská škola Černilov, Střední škola Sion High School, Masarykova Základní a Mateřská škola Plotiště nad Labem, Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky – Stěžery, Vyšší odborná škola a Střední odborná škola Jana Maláta Nový Bydžov, Vyšší odborná škola zdravotnická

a Střední zdravotnická škola Hradec Králové, Základní a Mateřská škola Smidary, Základní a Mateřská škola Jana Pavla II. Hradec Králové, Základní škola Nové Město, Základní a Mateřská škola Jiráskovo náměstí Hradec Králové, Základní a Mateřská škola Josefa Gočára Hradec Králové, Základní a Mateřská škola Libčany, Základní a Mateřská škola Nechanice, Základní a Mateřská škola Skřivany, Základní a Mateřská škola Stěžery,Základní škola a Mateřská škola Sion Hradci Králové, Základní škola Holečkova Blatná, Základní škola Hořice, Základní škola Chlumec nad Cidlinou, Základní škola Kosičky, Základní škola Librantice, Základní škola Praktická a speciální Nový Bydžov, Základní škola Štefcova Hradec Králové, Základní škola Zborovice, Základní škola Cerekvice nad Bystřicí.Základní umělecká škola Střezina Hradec Králové, zejména taneční kroužky pod vedením MgA. Lenky Hejnové Ph.D.

Skautské středisko sv. Jiří v Hradci Králové, Skautský oddíl Sluníčko Lochenice.

Misionáři a misionářky z Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů v České republiky.

Děkujeme vám.

logo charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.

Podpora měst a obcí v roce 2018

Oblastní charita Hradec Králové poskytuje zdravotní a sociální služby. Okolní města a obce i letos finančně podpořily naši pomoc, kterou poskytujeme jejich obyvatelům.

Vozidla pro zabezpečení sociálních služeb  - děkujeme  za spolufinancování EU

Výstupem projektu je 6 nových vozidel, které budou sloužit pro poskytování služeb rané péče a pro poskytování pečovatelských služeb. Projekt byl podpořen z 30. výzvy IROP – Rozvoj sociálních služeb a je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj a státním příspěvkem.

Štěrdý dar rané péči Sluníčko

Společnost Contract Medical International, spol. s.r.o., darovala našemu Středisku rané péče Sluníčko finanční částku ve výši 62.500 KčStředisko rané péče Sluníčko

Dar Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové. Děkujeme

Domácí hospicová péče Hradec Králové  nabízí odbornou péči lidem, kteří se rozhodli své poslední chvíle dožít doma. Děkujeme Výboru dobré vůle -  Nadaci Olgy Havlové za finanční podporu ve výši 30 000 Kč pro tuto péči.Domácí hospicová péče Hradec Králové

Podpora měst a obcí v roce 2017

Dar pro rodiny ze Sluníčka - Elektrárny Opatovice a.s.

Středisko rané péče SluníčkoDěkujeme našemu dlouhodobému sponzorovi Elektrárny Opatovice, a.s. za finanční dar 40.000 Kč pro Středisko rané péče Sluníčko.

Nadace Leontinka pomohla rané péči Sluníčko

Nadace Leontinka podpořila Středisko rané péče Sluníčko částkou 45 000 Kč na pořízení testů na funkční vyšetření zraku. Děkujeme.Středisko rané péče Sluníčko

Bio Central  podpořilo hradeckou Oblastní charitu

Bio Central, které je neodmyslitelnou součástí královéhradeckého kulturního života, se rozhodlo navázat spolupráci s Oblastní charitou HK a podpořit její práci i zaměstnance.

Nadační fond Tesco podpořil maminky s dětmi z azylového domu

Nadační fond Tesco podpořil Domov pro matky s dětmi částkou 30 000 Kč. Děkujeme

OZP přispěla 10 000 rané péči, děkujeme

Čtyři tisíce lidí se jen během prvního týdne zapojily do charitativní akce Každý krok pomáhá, kterou pořádá Oborová zdravotní pojišťovna. V rámci dubnového chození získalo finanční podpou i Středisko rané péče Sluníčko.Středisko rané péče Sluníčko