Kamínková aukce 2020 Zobrazit fotogalerii

Kamínková aukce 2020

14. 6. 2020, 00:00 - 23. 6. 2020, 23:59 online na AUKRO Benefiční akce, Ostatní, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Online Kamínková aukce prostřednictvím AUKRO od 14. do 23. června. Výtěžek je určený Středisku rané péče Sluníčko.

Kamínky do aukce doposud přislíbili: Michael Rittstein, Bedřich Dlouhý, Jiří Anderle, Jiří Brázda, Pavel Čech, Tomáš Bím, Boris Jirků, Martin Němec, Pavel Matuška, Jiří Grus, Lucie Staňková, Ladislava Pechová, Josef Bavor, Roman Franta, Lubomír Lichý, Markéta Hrubešová, Mudr. Jan Hnízdil, Barbora Barbar Kysilková, Lela Geislerová, Igor Grimmich, Jan Gemrot, Barbara Šalamounová, Lukáš Bajs, Vendula Hegerová, Josef Zlamal, Darja Čejková, Sonya  Večtomov, Jan Harant, Karel Jerie, Vlasta Kahovcová, Dagmar Jirousková, Pavel Pucholt, Lukáš Miffek, Jiří Kristen, Zdeněk Jirků, Nanako Ishida, Jan Eipell, Petra Černocká, Ilona Fišerová, Jindra Viková, Jan Kaláb, Ivana Štenclová, Martina Charvátová, Hynek Martinec, Pavel Dušek, Dagmar Havlová - Veškrnová, Petr Sís, Igor Hlavinka, Jan Merta, PH Mabe.

Kamínková aukce se koná 14. - 23. června 2020, prostřednicvím portálu AUKRO. Klíčové slovo kamínková aukce

Postupně se přidávají do GALERIE obrázky kamínků,naleznete zde i vizitky autorů.

Díky kamínkům jsme mohli již koupit  pro naše děti z rané péče  speciální rehabilitační  houpačku, relaxační barevné lampy, didaktické pomůcky, hradili jsme hipoterapii, umožnili jsme jim prožít rehabilitační víkend v Neratově..... Kromě tělesného a mentálního postižení, máme v péči také děti s vadami zraku,  pro které pomůcky sháníme také.  Naše služby jsou zdarma, jezdíme do rodin, které doma pečují o dítě s postižením. V loňském roce  jsme měli v péči 130 rodin z celého Královéhradeckého kraje

Petra Zíková

koordinátorka dobrovolníků