3. Festival bez domova

31. 8. 2019 HK, Kavčí plácek Benefiční akce, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Oblastní charita Hradec Králové srdečně zve na hudební FESTIVAL BEZ DOMOVA, který se koná v sobotu 31 srpna 2019 od 14 hodin na Kavčím plácku v Hradci Králové.

Milí přátelé, zveme vás na Festival bez domova, který již potřetí s nadšením připravujeme pro vás i pro nás. Koná se v sobotu 31. srpna od 14 hodin, opět na Kavčím plácku.

Festival bez domova je nejen o hudbě. Díky různorodým doprovodným aktivitám nabízí i jedinečnou možnost nahlédnout do problematiky života lidí bez domova a naší práce. Zveme vás na tradiční festivalový guláš i veganské občerstvení, uskuteční se prodej výrobků naší kreativní dílny, módní přehlídka tak trochu jinak, společné malování obrazů, bazar skleniček a nádobí, k vidění budou fotografie, příběhy klientů s ilustracemi dětí ze ZUŠ Střezina.Budeme rádi, když nás svou přítomností podpoříte, z programu si vyberete něco, co by vás mohlo oslovit, prožijete příjemný den.

Věříme, že stejně jako první i druhý festival, bude letošní opět bez předsudků...

Na příjemný den s vámi se těší tým pracovníků Domu Matky Terezy

Hudební a jiný program:

• 14:00-14:30  PIOTR,  hraje a zpívá Karla Kryla
  • 15:00-16:00  ČERT VÍ, punk-rock
  • 16:30-17:30  THE DEEP SIX, hard&blues

18:00-18:30 Módní přehlídka, kolekce léto, podzim, zima 2019/2020, co Šatník dal…

• 18:45-19:45  OLD FUCKERS, folk rock
  • 20:30-22:00  SPEKTRUM, klasika

Na vedlejším podiu irská lidová

Vstupné dobrovolné.

Sbíráme stany pro klienty.

Hudební Festival bez domova 31.8.2019