ONLINE Kamínková aukce na LiveBid pro ranou péči

30. 6. 2021, 18:00 - 30. 6. 2021, 23:59 Livebid.cz Benefiční akce, Akce pro veřejnost

Letos premiérově se koná Kamínková aukce omalovaných kamínků na portále LiveBid.cz. Živá aukce začíná v neděli 30. června od 18 hodin. Již od 16. června je možné vkládat limity k vybraným kamínkům. Výtěžek podpoří Středisko rané péče Sluníčko, které podporuje rodiny v péči o své děti s postižením v domácím protředí.

aukce

ONLINE aukce kamínků výtvarníků

Aukce se uskuteční na portále LiveBid.cz .

• Limity na vybrané kamínky je možné nastavovat již od 16. června od 18 hodin.
  • Termín začátku online aukce je 30. června od 18 hodin.

Kamínky přislíbili: Archer Josef, Bavor Josef, Brázda Jiří, Brázdová Jaroslava, Budweisserová Irena, Bukovský Jiří, Civade Hornáková Lenka,  Čech Pavel, Čejková Darja, Červená Soňa, Daněk Zdeněk, Dlouhý Bedřich, Franta Roman, Gargulák Jaromír, Gemrot Jan, Havelková Jolana, Harant Jan, Hegerová Vendula, Homola Jan, Holcová Veronika, Hřivnáč Tomáš, Jerie Karel, Jetela Tomáš, Jirků Zdeněk, Kašpar Adam, Koblen Karolína, Kovanda Jiří, Kristen Jiří, Krumphanzlová Věra, Kubík Tomáš, Kvíčala Petr, Lamr Aleš,  Matuška Pavel, Merta Jan, Miffek Lukáš, Myslíkovjanová Barbora, Martin Němec, Oliva Otmar, Páleníček Oldřich, Pucholt Pavel, Rittstein Michael, Sodomka Martin, Stenclová Ivana, Surůvka Jiří, Suchý Jiří, Svoboda Jerry Jaroslav, Šalamounová Barbara, Šedá Kareřina, Štech Adam, Třešňák Vlastimil,Večtomov Sonya, Vendlová Libuše, Viková Jindra, Vojtek Antonín, Zdeněk Jirků, Zlamal Josef.

Termín vernisáže: 16. června, Galerie Koruna, HK

Výtěžek pro ranou péči

Raná péče pomáhá rodinám, které doma pečují o dítě s postižením. Péče je zdarma, pro rodiny z celého 130 rodin z celého Královéhradeckého kraje. Poradkyně dojíždí s pomocí a úsměvem za dětmi a maminkami přímo do domácností. Vloni bylo v péči 130 rodin.

Konzultace na Sluníčku

V rámci Kamínkové benefice se uskuteční i PŘÍMÝ PRODEJ kamínků od dětí a dospělých

Prodej kamínků od dětí a dospělých

Prodej omalovaných kamínků od dětí i dospělých má již v HK několikaletou tradici a koná se při příležitosti červnového Divadelního festivalu. Prodej se uskuteční 23. - 24. června, vždy od 15 do 21 hodin, Žižkovy sady u fontány, HK.

Omalovaným kamínkem se můžete připojit i Vy. Kamínky posílejte, popřípadě osobně doručte do 20. června 2021 na adresu Oblastní charita Hradec Králové, Komenského 266, 500 03 HK, kontakt: dobro@charitahk.cz.

Kamínky se prodávají od 20 do 100 Kč, jsou malované různými technikami.

Petra Zíková

koordinátorka dobrovolníků