Oblastní charita Hradec Králové

Poradce/ poradkyně pro ranou péči

HK, dojíždění za rodinami v rámci Královéhradeckého kraje Plný úvazek dle dohody výběrové řízení

OBLASTNÍ CHARITA HRADEC KRÁLOVÉ

Středisko rané péče Sluníčko hledá PORADCE/ PORADKYNI RANÉ PÉČE,  pro terénní práci v rodinách s dětmi s ohroženým vývojem nebo postižením pro oblast Královéhradeckého kraje.

Naše představa:

• VŠ vzdělání – speciální pedagogika, sociální pedagogika či sociální práce
  • trestně bezúhonný/á
  • empatický, samostatný, zodpovědný, spolehlivý týmový hráč s výbornými komunikačními a organizačními dovednosti
  • aktivní řidič – jízda autem je naším každodenním chlebem
  • plusové body dáváme za praxi v oblasti podpory rodiny, práce s dětmi raného nebo předškolního věku, s lidmi se zdravotním postižením

Pracovní náplň: Poskytování rané péče podle § 54 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, to znamená: hrajeme si s dětmi, podporujeme radou rodiče dětí s postižením nebo ohroženým vývojem, předáváme si své zkušenosti a vše sdílíme v bezva týmu. Často také spolupracujeme i s dalšími skvělými odborníky, kteří se podílejí na péči o dítě. O všem, co děláme, vedeme evidenci. Součástí je i šíření povědomí o naší činnosti.

Nabízíme úvazek 1,00 nástup dle dohody

Benefity:

• malý vstřícný kolektiv
  • pravidelné odborné vzdělávání
  • 5 týdnů dovolené
  • příspěvek na stravování
  • pružná pracovní doba

V případě Vašeho zájmu zašlete elektronickou poštou na adresu slunicko@charitahk.cz následující dokumenty: motivační dopis, strukturovaný životopis, případně kontakty na osoby, které mohou poskytnout reference o Vašem předchozím pracovním působení

Bližší informace na www.charitahk.cz nebo na tel. č.: 495 260 732, 777 721 642

oblastni_charita_hradec_kralove_logo_cerne_rgb