Aktuálně OCH HK

V hradecké Oblastní charitě jsou připraveni i na podzimní období. Jarní pandemii zvládli.
14. září 2020 Aktuálně OCH HK

Léto se pomaličku rozpouští v chladných ranních mlhách. Prázdniny jsou minulostí. Jak mávnutím proutku uplynulo více jak 11 týdnů od doby, kdy se s úlevou všech začala situace s nákazou koronavirem uvolňovat. Náročné období jsme zvládli ve všech službách, které Oblastní charita Hradec Králové poskytuje.  Na konci září však virus rozehrává další partii…

Výroční zpráva za rok 2019
24. června 2020 Aktuálně OCH HK

Výroční zpráva za rok 2019

S radostí zveřejňujeme dokument, který je ohlédnutím za naší společnou prací v roce 2019. Děkujeme všem za pomoc, podporu, přízeň.

Aktuální situace  -  Služby hradecké Oblastní charity
14. května 2020 Aktuálně OCH HK

Aktuální situace - Služby hradecké Oblastní charity

Oblastní charita Hradec Králové nabízí pomoc ve všech svých střediscích. všechny služby jsou v provozu, s ohledem na bezpečnostní opatření.

Poselství z Neratova
26. března 2020 Aktuálně OCH HK

Poselství z Neratova

Nikdy není pozdě začít opravovat to, co je rozbité. Nikdo není zbytečnýKaždý z nás může vykonávat dobro, kterému věří...úvodní slova poselství P. Josefa Suchára z Neratova.

Podpora měst a obcí v roce 2019
11. listopadu 2019 Aktuálně OCH HK

Podpora měst a obcí v roce 2019

Oblastní charita Hradec Králové poskytuje zdravotní a sociální služby. Okolní města a obce i letos finančně podpořily naši pomoc, kterou poskytujeme jejich obyvatelům.

Výroční zpráva OCH HK za rok 2018
19. června 2019 Aktuálně OCH HK

Výroční zpráva OCH HK za rok 2018

S radostí zveřejňujeme dokument, který je ohlédnutím za naší společnou prací v roce 2018. Naleznete v něm faktické informace, fotografie z jednotlivých služeb i akcí, příběhy z našich péčí. Děkujeme všem za pomoc, podporu, přízeň.

Podpora měst a obcí v roce 2018
15. listopadu 2018 Aktuálně OCH HK