У понеділок 7.11.2022  Соціальний Шатнік для Українців працювати не буде. У середу 9.11.2022 Шатнік буде працювати у звичайному режимі.

Sociální šatník pomáhá lidem, kteří jsou bez domova, nebo v tíživé sociální situaci a potřebují pomoc formou ošacení, obuvi, nebo další materiální podporu, která je pro Sociální šatník dostupná.  Provoz je závislý na darech veřejnosti, organizací a sbírkách ošacení.

P1120525

Kontakt

tel.: 774 728 645, e-mail: %8GxZ94WH-uk87j73dkmb, zodpovědný pracovník: Gabriela Pakostová

Třída E. Beneše 570 (za restaurací Kozlovka, řada obchodů pod přístřeškem). Zastávka MHD: Velkopopovická číslo MHD 9, 18, 25, 27.

Otevírací doba pro potřeby klientů sociálních služeb, soc. odboru měst a obcí, Úřadu práce

• Út a ČT: 13.00 – 17.00 hodin

Při návštěvě požadujeme vyplněnou poukázku na bezplatný odběr

Otevírací doba pro potřeby válečných uprchlíků z Ukrajiny
  • Po: 13:00 – 15:00 hodin
  • St: 9:00 – 12:00, 12.30 – 15:00 hodin
Při návštěvě požadujeme k nahlédnutí pas s humanitárním vízem, biometrický pas nebo papírové vízum a vyplněnou poukázku na bezplatný odběr

Příjem ošacení

• úterý a čtvrtek 13 - 17 hodin. Přijímáme oblečení nepoškozené, v dobrém stavu. Ostatní věci a dary přijímáme pouze po předchozí domluvě a v omezené míře. mapa šatník

Výdej za poplatek

• úterý a čtvrtek 13:00 -17:00 hod.
  • za „Příspěvek do Sbírky Oblastní charity Hradec Králové“, cena dle ceníku.

Vydávané oblečení je v pěkném a zachovalém stavu, je čisté, poskládané a roztříděné. Pracovník šatníku vždy napomáhá s výběrem a dohledáváním potřebného oblečení. Nejedná se o volný přístup do prostor šatníku.  Vydávané oblečení je v pěkném a zachovalém stavu, je čisté, poskládané a roztříděné do krabic. Pracovník šatníku vždy napomáhá s výběrem a dohledáváním potřebného oblečení. Nejedná se o volný přístup do skladu šatníku, ale vždy pouze s pracovníkem šatníku.

Aktuálně

Do odvolání budeme od dárců přijímat pouze pánské praktické ošacení, kterého je nedostatek: sportovní kalhoty, rifle, trička s krátkým i dlouhým rukávem, mikiny, spodní prádlo, bundy, praktické dámské i pánské boty. Ostatních položek máme dostatek a nemůžeme je přijímat z důvodu nedostatečného místa k uskladnění.

Ke stažení, poukázka na odběr ošacení

• Poukázka na vydání ošacení do Sociálního šatníku - ve wordu
  • Poukázka na vydání ošacení ze Sociálního šatníku - PDF