Raná péče

SLUNICKO

Středisko rané péče Sluníčko poskytuje pomoc a podporu rodinám dětí s ohroženým vývojem nebo se zdravotním postižením. Služba usiluje o poskytování takové odborné pomoci a podpory, že rodina dokáže plně využít vlastních schopností, možností a dovedností. Rodina má možnost využívat konzultace odborného poradce přímo v místě svého bydliště nebo v prostorách služby. Tým služby tvoří odborní poradci – speciální pedagogové a sociální pracovníci. Samozřejmou součástí péče o rodinu je i spolupráce s dalšími odborníky dle jejích konkrétních potřeb.

Pomáháme rodinám s dítětem se speciálními potřebami  ve věku od narození do 7 let, žijícím v Královéhradeckém kraji. Pokud nejste z Královéhradeckého kraje a Vaše dítě je starší 7 let, řešíte jinou situaci nebo máme plnou kapacitu, můžeme alespoň poradit, kde hledat pomoc.

Hodiny pro veřejnost na středisku: čtvrtek   9:00 – 11:00

Kapacita: 100 rodin

Kontakt:

Více informací

Charakteristika služby ve veřejném závazku.

Přehled dávek pro osoby se zdravotním postižením

Publikace jak lehce vzletnout - nejen pro rodiny s dítětem s postižením - možno volně stahovat.

Máme natočený spot - podívejte se.

Středisko rané péče Sluníčko je členem Asociace pracovníků v rané péči a byla mu opětovně udělena Garance kvality.

ilustrační foto