Pečovatelská služba

Charitní pečovatelská služba je určená lidem, kteří potřebují pomoc druhé osoby při zajištění péče o vlastní osobu, popřípCHPSadě o domácnost, a přitom chtějí zůstat ve svém rodinném prostředí. Služba je poskytována v předem domluveném čase a rozsahu v domácnostech klientů.

Služba je poskytována od 7 do 21 hodin včetně víkendů a svátků. Klient přispívá na úhradu nákladů spojených s poskytováním služby dle aktuálního ceníku za poskytované služby.

Působnost služby: Hradec Králové a okolí do 20 km, mikroregion Třebechovicko a Černilovsko.

Jak lze o službu zažádat a jak bude poskytování služby probíhat? Obraťte se na nás přímo – osobně (ve vymezených hodinách), telefonicky nebo písemně. Pracovník, se s Vámi setká osobně na středisku nebo ve vaší domácnosti, kde zjistí vaše přání a potřeby, seznámí vás s nabídkou a možnostmi střediska a v případě vzájemné dohody sepíšete Smlouvu o poskytování pečovatelské služby. Poté vám bude poskytována péče pečovatelkou/ pečovatelem. Péči budeme průběžně aktualizovat dle vašich potřeb a možností služby.

Kapacita: 210 klientů.

Návštěvní hodiny pro veřejnost:

úterý      8:00 – 12:00

čtvrtek 13:00 – 16:00

Kontakt Hradec Králové

Kontakt Třebechovice pod Orebem

• Týnišťská 1318, 503 46 Třebechovice pod Orebem
  • 495 592 283
  • 734 461 836
  • chps@charitahk.cz

Více informací

Charakteristika služby ve veřejném závazku

Půjčíme vám kompenzační a rehabilitační pomůcky.

charitní pečovatelská služba