Aktuálně Intervenční centrum

Výroční zpráva OCH HK za rok 2018
19. června 2019 Výroční zpráva

Výroční zpráva OCH HK za rok 2018

S radostí zveřejňujeme dokument, který je ohlédnutím za naší společnou prací v roce 2018. Naleznete v něm faktické informace, fotografie z jednotlivých služeb i akcí, příběhy z našich péčí. Děkujeme všem za pomoc, podporu, přízeň.

Nebojte se svěřit, že vás partner bije!
13. května 2019 Aktuálně Intervenční centrum

Nebojte se svěřit, že vás partner bije!

Bojíte se partnera? Psychicky Vás týrá, fyzicky napadá? Neváhejte, obraťte se s důvěrou na intervenční centrum Oblastní charity Hradec Králové, kde vám mohou pomoci. Nečekejte, až bude ještě hůř.

Děkujeme za podporu Intervenčního centra 2016 - 2019
28. února 2019 Aktuálně Intervenční centrum

Děkujeme za podporu Intervenčního centra 2016 - 2019

Od 1. 1. 2016 do 30. 6.2019 je služba intervenční centra poskytovaná v Intervenčním centru pro osoby ohrožené domácím násilím, podporovaná v rámci projektu „Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji IV“, z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu zaměstnanost.

Leden, za kamna vlezem, neplatí ale v hradecké Oblastní charitě
18. února 2019 Aktuálně Azylový dům

Leden, za kamna vlezem, neplatí ale v hradecké Oblastní charitě

Péče o ty, kteří pomoc potřebují, je v Oblastní charitě Hradec Králové nepřetržitý, nekonečný proces. Odborníci v sociální oblasti i odborný zdravotnický personál v jednotlivých zařízeních hradecké Oblastní charity jsou v denním kontaktu s lidmi, co péči a pomoc hledají.

Domácímu násilí  NE!
3. dubna 2018 Aktuálně Intervenční centrum

Domácímu násilí NE!

Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím v Hradci Králové je specializovaným pracovištěm zaměřeným na bezprostřední individuální psychologickou a sociálně právní pomoc lidem ohroženým domácím násilím.